Reken jij het juiste tarief als ZZP'er? - home

Welk tarief mag jij als zzp'er rekenen?

Zoveel mensen, zoveel verschillende soorten branches en functies waarin je kunt werken. Maar hoe weet je of jij voor jouw werkzaamheden het juiste uurloon rekent en niet te hoog of te laag hebt ingezet ten opzichte van de concurrentie? Dat lees je hier: welk tarief mag jij als zzp'er rekenen?

Blijf up-to-date

Ondernemerstips in je mailbox.

Denk je dat je geen tijd hebt om met vakantie te gaan? Je kunt het je juist niet veroorloven om door te werken. De kosten van overbelasting (ziekte, minder kwaliteit leveren, verlies van klanten) zijn veel hoger dan een weekje ontspannen op het strand. 

Op vakantie gaan - home
Op vakantie gaan - home

Een eigen winkel openen: voor veel mensen is het een lang gekoesterde droom. Maar hoe ga je goed voorbereid van start en zorg je dat jouw droom werkelijkheid wordt? Lees dit handige stappenplan voor tips.

Zo begin je een eigen winkel

Zo open je met succes jouw eigen winkel
Zo open je met succes jouw eigen winkel

Vanaf nu online: de Startversterker. Een gratis tool voor startende ondernemers met stevige ambitie. Begin voor jezelf met 100% focus en veel concrete actie.

Startversterker: gratis tool voor jou

De Startversterker gratis tool
De Startversterker gratis tool

Het kabinet Rutte 3 gaat het lage btw-tarief van 6% naar 9% verhogen. Wat zijn de gevolgen voor ondernemers en wat is de laatste stand van zaken?

Lage btw naar 9%: dit betekent het voor jou

Verhoging laag btw-tarief van 6% naar 9%
Verhoging laag btw-tarief van 6% naar 9%

Als ondernemer ben je vaak onderweg in je auto of bestelauto. Op naar nieuwe kansen! Met deze tips bereik jij veilig je bestemming. En komen jij en je auto veilig en wel weer thuis.

Autoschade voorkomen: 5 tips

Autoschade ondernemers
Autoschade ondernemers

Bijna de helft van de ondernemers heeft geen idee wat de wet DBA is. Dit blijkt uit een peiling van Ikgastarten.nl onder ruim 700 startende ondernemers. Slechts 20 procent van de ondernemers volgt en snapt het nog.

Koolmees stelt overleg wet DBA uit tot na de zomer

DBA ondernemers
DBA ondernemers

“Pak alle kansen aan, je leert vanzelf prioriteiten stellen.” Dat is het advies van bierbrouwers Ralph van Bemmel en Rik van den Berg van Bird Brewery.

Startersverhaal: hip, hip vogelbier

Bierbrouwerij startup
Bierbrouwerij startup

Als ondernemer heb je fiscale rechten en plichten. Zo moet je in veel gevallen btw afdragen, maar mag je vaak ook btw terugvragen over zakelijke uitgaven. Hoe je dat laatste kunt doen, lees je in deze checklist.

Btw terugvragen
Btw terugvragen

Test jij hem? De Startversterker is de nieuwe gratis tool voor startende ondernemers. Met tests, tips, must-do's en checklists. Focus op je doel. Ontdek wie je nodig hebt om te groeien. En: hoe je met topklanten meer omzet draait. Zit jij in de kopgroep die er als eerste mee aan de slag gaat?

De Startversterker gratis tool
De Startversterker gratis tool
Created with Sketch.

Ondernemingsplan maken?

Ontvang gratis de PDF ‘Ondernemingsplan: de basis in 10 stappen’. Wij hebben het volgende voor je op een rij gezet:

  • Hoe maak je in 10 stappen een businessplan?
  • Uit welke onderdelen bestaat een financieel plan?
  • Welke handige tools kun je hierbij gebruiken?
     

Stuur mij de PDF

Je ontvangt de PDF binnen 5 minuten en kosteloos in je mailbox.