Hubertien van Heek

marieke

Hubertien is actief als zelfstandig werkend coach en adviseur. Zij begeleidt werkgevers en werknemers die worden geconfronteerd met de emotionele gevolgen van rouw en verlies op het werk.

marieke

Geluksmomentjes

Kent u ze: kleine gebeurtenissen waarbij u door een gelukzalig gevoel wordt overspoeld? Een moment van overweldigende blijdschap, voelbaar in de buik en waarbij het hart als het ware een sprongetje maakt?

marieke

Zoveel te doen

Druk, druk, druk: maar waarmee precies? Vorige maand had ik geen idee waar ik moest beginnen. Ik was het overzicht kwijt en de onrust in mijn hoofd daalde langzaam af in mijn lijf.

Opleidingen voor ondernemers

Ontwikkeling

Donderdagochtend zit ik in de vroege trein richting Amersfoort - rugzak naast me, coffee-to-go in de hand, met m'n neus in een studieboek en zo blij als een kind - ben ik ook wat gespannen over wat komen gaat.

marieke

Vakantie

Eindelijk vakantie! Wat heb ik daar naar uitgekeken. De afgelopen tijd heb ik hard gewerkt, veel geleerd, nieuwe opdrachten aangenomen en interessante mensen ontmoet. Maar heb je als zelfstandig ondernemer eigenlijk wel vakantie?

marieke

Moeten of niet moeten?

Soms moet ik van alles: acquisitie plegen, want ik moet nieuwe klanten hebben. Literatuur lezen, want ik moet bijblijven. Een nieuwe website maken, want dat moet nou eenmaal. Na een dagje moeten ben ik altijd moe.

marieke

Geloof in jezelf

De investeringen in mijn bedrijf werpen hun vruchten af. Ik heb een prachtige opdracht binnengehaald die helemaal aansluit bij dat wat ik het liefst doe: mensen en organisaties begeleiden die met een ingrijpende verandering te maken krijgen.

samenwerken roeien

Twee weten meer dan één

Ruim een jaar geleden zat ik met mijn moeder (Anne-Marie Vermaat) aan de keukentafel. Twee ondernemers: de een met jarenlange ervaring, de ander net gestart. We praatten over hoe bijzonder het is om mensen te begeleiden die vastlopen in hun werk.

marieke

Reacties op verlies

Een nieuw jaar brengt nieuwe uitdagingen en kansen: voor u persoonlijk en voor uw bedrijf. Een jaar vol ontwikkelingen die u wel of niet had voorzien. Het zijn veranderingen die vaak al in 2012 zijn begonnen.

marieke

Emoties op het werk

Organisatieveranderingen zijn processen waarover bedrijven vooraf goed nadenken. Gedegen processen waaraan diverse besprekingen, brainstormsessies en dagen op de hei, gesprekken met consultants voorafgaan.

marieke

Aandacht

In tijden waarin reorganisatie en ontslag de boventoon voeren, is het bespreekbaar maken van de gevolgen van 'verlies-op-de-werkvloer' lastig. Bent u een van de achterblijvers, laat u liever niet blijken dat deze verandering iets met u doet.

Blijf up-to-date

Ondernemerstips in je mailbox.

Aan de slag met je plan?

voorbeeld ondernemingsplan

Op zoek naar voorbeelden voor jouw businessplan? Download hier gratis een voorbeelddocument, zodat je tijdens het schrijven van je ondernemersplan een goed voorbeeld bij de hand hebt.

Maak nu jouw ondernemingsplan

Created with Sketch.

Gratis tips voor ondernemers ontvangen?

Dat kan met de wekelijkse nieuwsbrief van IkGaStarten. Meld je gratis aan en start nóg sterker!
 

Ja ik wil die tips >

Created with Sketch.

Zakelijke rekening eerste 6 maanden gratis

Start nóg sterker in 2021 met een zakelijke rekening en krijg meer grip op je geldzaken.

 

Je zakelijke rekening is de eerste 6 maanden gratis inclusief pinpas, internetbankieren en een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. 

 

Bekijk je voordeel