Arbeidsongeschiktheid: regel jij iets of niets?

Bijgewerkt op 08 september 2020
1 min  leestijd
741
Image
Arbeidsongeschiktheid

Ondernemen is risico’s nemen, maar die risico’s neem je het liefst wél bewust. Eén van deze risico’s is arbeidsongeschikt raken. Als ondernemer ben je zelf verantwoordelijk voor het treffen van voorzorgsmaatregelen voor arbeidsongeschiktheid. Kies de oplossing die het beste bij jou past.

Arbeidsongeschikt raken...

Weet jij hoe je er financieel voor staat als je arbeidsongeschikt raakt? En welke maatregelen je kunt nemen om je inkomen te beschermen? Gebruik de tool om je risico's in te schatten.

AOV-rekentool

In 3 stappen krijg je het inzicht dat je nodig hebt om een weloverwogen keuze te maken. De tool maakt een inschatting van het risico wat jij loopt op arbeidsongeschiktheid. Ook geeft het inzicht in je financiële situatie bij arbeidsongeschiktheid.

Hoe lang kun jij zonder inkomen?

Voordat je aan de slag gaat met oplossingen, zie je wat je zelf kunt doen om de kans op arbeidsongeschiktheid te verkleinen. Tijd voor inzicht in jouw situatie! 

Aan de slag met de AOV-rekentool:

 

Image
Interpolis tool arbeidsongeschiktheid

Calculator verzekeringen berekenen

AOV: bereken je premie nu

Bescherm je inkomen met een verzekering voor als je arbeidsongeschikt raakt.

Bereken je premie

Meer over bedrijf starten

Meer over bedrijf starten
Whitepaper aansprakelijkheid

Ben jij voorbereid als je aansprakelijk wordt gesteld?

Een schadeclaim kan duur uitpakken. In onze whitepaper over aansprakelijkheid lees je welke risico's je loopt en hoe je deze risico's beperkt. 

Sluiten