marieke

Infogr.am winnaar van Startup Rally

De uit Letland afkomstige technische startup Infogr.am is eind vorige week tijdens The Next Web Conference in Amsterdam tot winnaar bekroond van de Startup Rally. Het Letse bedrijf liet bij het winnen van deze juryprijs negentien concurrenten uit diverse landen achter zich.

Via de website van Infogr.am kunnen bezoekers op kosteloze wijze zelf infographics maken. Volgens de jury is de Letse startup erin geslaagd om "werken met data weer leuk te maken". De publieksprijs ging naar het Spaanse Tyba, die via hun website bedrijven en jonge talenten op de arbeidsmarkt beter met elkaar willen verbinden. Hoewel er ook diverse Nederlandse kanshebbers waren, waaronder Peerreach en Hubskip, viel dit jaar geen van de Nederlandse bedrijven in de prijzen.

Lees het oorspronkelijke artikel op NUzakelijk.

Gepubliceerd op:
30-04-2013

Wat vind je van dit artikel?

x4
x1

Fijn dat je dit interessant vond. Wekelijks ondernemerstips ontvangen?

Lees meer

Beschik je (nog) over te weinig vermogen om zelf te investeren in de aanschaf van bedrijfsmiddelen? Dan is leasen mogelijk een optie, óók als het gaat om een computer of machine. Hoe dat precies in zijn werk gaat, lees je in deze checklist.

Wat je moet weten over leasen
Wat je moet weten over leasen

Bedrijfsmiddelen

Afhankelijk van de sector waarin je gaat starten, moet je als startende ondernemer vaak rekening houden met het investeren in een of meer bedrijfsmiddelen, zoals een bestelbusje of nieuwe computer.

Het goede nieuws is dat je dit soort investeringen kunt aftrekken van de belasting. Hieronder lees je bijvoorbeeld meer over:

Created with Sketch.

Maak een ijzersterke start

Ga aan de slag met de Startversterker. Een gratis tool voor startende ondernemers. 
 

  • tests, must-do's, tips en expert-inzichten
  • in je eigen tempo, waar en wanneer jij wil
  • houd bij hoe sterk je van start gaat​

Naar de Startversterker >

Goed bezig: ruim 6.288 ondernemers zijn al sterker gestart

Created with Sketch.

Welkom op IkGaStarten!

Mogen wij je een aantal korte vragen stellen?

We horen graag wat je van IkGaStarten vindt en wat nog beter kan.
 

 Start hier   >


Deelname duurt niet langer dan 2 minuten.

Meld je aan

Haal alles uit de Startversterker. Bewaar artikelen, notities en checklists. Werk aan een ijzersterke start. In je eigen tempo, waar en wanneer jij wil.