marieke

LOEY Awards: stem op de beste online ondernemer

Online ondernemers maken ook dit jaar weer kans op een LOEY award, een prijs die sinds 2010 jaarlijks wordt uitgereikt aan de beste online ondernemer (minimaal vijf jaar actief) en de beste startende online ondernemer (tussen de een en vier jaar online).

Het doel van deze wedstrijd is het stimuleren en belonen van online ondernemerschap en is een initiatief van Hubert Deitmers (Van den Ende & Deitmers), Heleen van Oord en Gert-Jan Munneke (beide van Peak Capital). Tot 1 juni aanstaande kunnen via de website online ondernemers worden genomineerd. Een onafhankelijk expertpanel, bestaande uit negen specialisten, selecteert vervolgens drie finalisten per categorie en kijkt daarbij onder meer naar ambitie, creativiteit en resultaten. De prijsuitreiking is op 5 september.

Voorbeeldfunctie

"De online industrie in Nederland is een snel innoverende business, professioneel en met veel potentie, die juist nu benut moet worden", aldus Hubert Deitmers, een van de initiatiefnemers. "De LOEY Awards zijn prijzen voor de ondernemer zelf; we geven de winnaars een voorbeeldfunctie. Zo stimuleren we het online ondernemerschap. Ik roep hierbij dus iedereen op online ondernemers te nomineren."

Lees het hele artikel op BriskMagazine.nl. Meer informatie over de prijs vindt u op de LOEY-website. Hier kunt u ook online ondernemers nomineren.

Gepubliceerd op:
10-05-2012

Wat vind je van dit artikel?

x4
x0

Fijn dat je dit interessant vond. Wekelijks ondernemerstips ontvangen?

Lees meer

Bedrijfsmiddelen

Afhankelijk van de sector waarin je gaat starten, moet je als startende ondernemer vaak rekening houden met het investeren in een of meer bedrijfsmiddelen, zoals een bestelbusje of nieuwe computer.

Het goede nieuws is dat je dit soort investeringen kunt aftrekken van de belasting. Hieronder lees je bijvoorbeeld meer over:

Created with Sketch.

Gratis tips voor ondernemers ontvangen?

Dat kan met de wekelijkse nieuwsbrief van IkGaStarten. Meld je gratis aan en start nóg sterker!
 

Ja ik wil die tips >

Created with Sketch.

Maak een ijzersterke start

Ga aan de slag met de Startversterker. Een gratis tool voor startende ondernemers. 
 

  • tests, must-do's, tips en expert-inzichten
  • in je eigen tempo, waar en wanneer jij wil
  • houd bij hoe sterk je van start gaat​

Naar de Startversterker >

Goed bezig: ruim 5.044 ondernemers zijn al sterker gestart

Meld je aan

Haal alles uit de Startversterker. Bewaar artikelen, notities en checklists. Werk aan een ijzersterke start. In je eigen tempo, waar en wanneer jij wil.