marieke

Rabobank steunt Europese accelerator FinTech

Startupbootcamp FinTech heeft er een nieuwe partner bij. Samen met dochteronderneming De Lage Landen en MyOrder is Rabobank een driejarig partnerschap aangegaan met het Europese acceleratorprogramma. Het voornaamste doel van deze samenwerking is dat Rabobank gaat samenwerken met de startups, zodat beide partijen iets van elkaar kunnen leren.

De Financiele Technologie (FinTech) industrie is momenteel één van de snelst groeiende industrieën. Er bewegen zich 3000 startups in deze snel groeiende sector; de laatste 5 jaar is er 12,2 miljard dollar in geïnvesteerd. Hiertoe worden overigens niet alleen startende ondernemingen gerekend, maar ook grote internationale spelers als Apple, Google, Ebay en Amazon.

Uitgebreide mentoring

De kickoff van Startupbootcamp FinTech vond donderdag 6 februari plaats. Het drie maanden durende acceleratorprogramma geeft technische startups uit de hele wereld de mogelijkheid om zich hiervoor in te schrijven. Uiteindelijk zijn er 10 startups die in de Britse hoofdstad Londen het traject ingaan en kunnen profiteren van uitgebreide mentoring van meer dan honderd ondernemers, investeerders en zakelijke partners, die hen begeleiden bij het vormen, bouwen of verkopen van hun concept.

Kijk voor meer informatie op Startupbootcamp.org/fintech.

Gepubliceerd op:
12-02-2014

Wat vind je van dit artikel?

x1
x2

Fijn dat je dit interessant vond. Wekelijks ondernemerstips ontvangen?

Lees meer

Bedrijfsmiddelen

Afhankelijk van de sector waarin je gaat starten, moet je als startende ondernemer vaak rekening houden met het investeren in een of meer bedrijfsmiddelen, zoals een bestelbusje of nieuwe computer.

Het goede nieuws is dat je dit soort investeringen kunt aftrekken van de belasting. Hieronder lees je bijvoorbeeld meer over:

Created with Sketch.

Gratis tips voor ondernemers ontvangen?

Dat kan met de wekelijkse nieuwsbrief van IkGaStarten. Meld je gratis aan en start nóg sterker!
 

Ja ik wil die tips >

Created with Sketch.

Maak een ijzersterke start

Ga aan de slag met de Startversterker. Een gratis tool voor startende ondernemers. 
 

  • tests, must-do's, tips en expert-inzichten
  • in je eigen tempo, waar en wanneer jij wil
  • houd bij hoe sterk je van start gaat​

Naar de Startversterker >

Goed bezig: ruim 5.613 ondernemers zijn al sterker gestart

Meld je aan

Haal alles uit de Startversterker. Bewaar artikelen, notities en checklists. Werk aan een ijzersterke start. In je eigen tempo, waar en wanneer jij wil.