Startersdag 2014

Starter? Bezoek de Startersdag op 1 november

Heb jij plannen om nog dit jaar of in 2015 een eigen bedrijf te starten? Dan vraag je je wellicht af waar je aan startkapitaal kunt komen, welke risico's je loopt of hoe je een goed ondernemingsplan schrijft. Op de jaarlijkse Startersdag van de Kamer van Koophandel (KvK), die dit jaar plaatsvindt op 1 november, krijg je antwoord op deze (en nog veel meer!) vragen. 

De Startersdag 2014 vindt plaats in de volgende steden: Amsterdam, Arnhem, Eindhoven, Groningen, Rotterdam en Utrecht. Bij de organisatie hiervan zijn dit jaar meerdere partijen betrokken. Ook de Rabobank is aanwezig op de Startersdag met een stand op de informatiemarkt. 

Workshop

Adviseurs van de Rabobank geven informatie over ondernemen en de financiële aspecten van het starten van een onderneming. Daarnaast kun je deze dag ook aan de slag met de praktijkgerichte workshop 'Ondernemingsplan: alles op een rij'. Heb je behoefte aan meer informatie over de Startersdag van 1 november aanstaande? Of wil jij je meteen aanmelden voor dit evenement en de workshop van de Rabobank? Dat kan via de website van de Kamer van Koophandel.

Gepubliceerd op:
24-09-2014

Wat vind je van dit artikel?

Fijn dat je dit interessant vond. Wekelijks ondernemerstips ontvangen?

Lees meer

Bedrijfsplan

Een bedrijf starten begint met een bedrijfsplan. Dit document, ook wel ondernemingsplan of businessplan genaamd, brengt de haalbaarheid van jouw plannen in kaart.

Businessplan

Hier vind je concrete tips en tools voor een ondernemersplan om een goede start te maken met jouw bedrijf, te beginnen met:

  1. ​Maak een bedrijfsplan in 10 stappen
  2. Checklist: het opstellen van een businessplan
  3. Download hier de gratis whitepaper (PDF): een ondernemersplan in 10 stappen
  4. Ondernemingsplan template: download een gratis invulmodel

Meer tips vind je onder Ondernemingsplan maken of download hier een voorbeeld van een goed ondernemersplan.

Created with Sketch.

Gratis tips voor ondernemers ontvangen?

Dat kan met de wekelijkse nieuwsbrief van IkGaStarten. Meld je gratis aan en start nóg sterker!
 

Ja ik wil die tips >

Created with Sketch.

Zakelijke rekening eerste 6 maanden gratis

Start nóg sterker in 2021 met een zakelijke rekening en krijg meer grip op je geldzaken.

 

Je zakelijke rekening is de eerste 6 maanden gratis inclusief pinpas, internetbankieren en een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. 

 

Bekijk je voordeel

 

Meld je aan

Haal alles uit de Startversterker. Bewaar artikelen, notities en checklists. Werk aan een ijzersterke start. In je eigen tempo, waar en wanneer jij wil.