Skyline Londen

Startup Rally doet 9 Europese steden aan

Begin september gaat de nieuwe editie van Startup Rally van start. Het startup-evenement, dat als voornaamste doel heeft om Europese startups samen te brengen, bezoekt dit jaar tussen 10 en 29 september negen grote steden. Ook Amsterdam staat op de lijst van Europese plaatsen die Startup Rally aandoet. 

De andere steden zijn Berlijn, Hamburg, Praag, München, Wenen, Londen, Zürich en Parijs. Beginnende ondernemers die aan deze editie van Startup Rally meedoen, krijgen de mogelijkheid om op deze events een pitch van zeven minuten te houden. Op deze manier hebben zij "negen keer zoveel kans" om een of meerdere investeerders te overtuigen, aldus de organisatie.

Presentatie en vragenronde

In iedere stad krijgen zes startups de kans om hun verhaal te doen. De pitch is onderverdeeld in een presentatie van vier minuten en een vragenronde van drie minuten, waarna het winnende team zal worden aangewezen. Ben jij ook een ambitieuze ondernemer? Het is nog tot 28 augustus aanstaande mogelijk om je aan te melden voor de Startup Rally. De organisatie kijkt bij de selectie vooral naar het product, de markt, het  team en bedrijfsmodel van de startup.

Lees het oorspronkelijke bericht op NUzakelijk. Klik hier voor meer informatie over Startup Rally 2014. Hier kun je ook jouw bedrijf inschrijven voor dit event.

Gepubliceerd op:
20-08-2014

Wat vind je van dit artikel?

Fijn dat je dit interessant vond. Wekelijks ondernemerstips ontvangen?

Lees meer

Bedrijfsplan

Een bedrijf starten begint met een bedrijfsplan. Dit document, ook wel ondernemingsplan of businessplan genaamd, brengt de haalbaarheid van jouw plannen in kaart.

Businessplan

Hier vind je concrete tips en tools voor een ondernemersplan om een goede start te maken met jouw bedrijf, te beginnen met:

  1. ​Maak een bedrijfsplan in 10 stappen
  2. Checklist: het opstellen van een businessplan
  3. Download hier de gratis whitepaper (PDF): een ondernemersplan in 10 stappen
  4. Ondernemingsplan template: download een gratis invulmodel

Meer tips vind je onder Ondernemingsplan maken of download hier een voorbeeld van een goed ondernemersplan.

Created with Sketch.

Gratis tips voor ondernemers ontvangen?

Dat kan met de wekelijkse nieuwsbrief van IkGaStarten. Meld je gratis aan en start nóg sterker!
 

Ja ik wil die tips >

Created with Sketch.

Zakelijke rekening eerste 6 maanden gratis

Start nóg sterker in 2021 met een zakelijke rekening en krijg meer grip op je geldzaken.

 

Je zakelijke rekening is de eerste 6 maanden gratis inclusief pinpas, internetbankieren en een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. 

 

Bekijk je voordeel

 

Meld je aan

Haal alles uit de Startversterker. Bewaar artikelen, notities en checklists. Werk aan een ijzersterke start. In je eigen tempo, waar en wanneer jij wil.