marieke

Kantoorruimte in Haarlem beschikbaar voor startups

Goed nieuws voor startups in de omgeving Haarlem die op zoek zijn naar een kantoor: Young Startup heeft in de stad nog kantoorruimte beschikbaar voor startende ondernemers. Er zitten al een aantal starters in het pand, maar er is nog ruimte voor ondernemers die voor 250 per maand een kantoorlocatie willen huren.

a target="_blank" href="http://www.youngstartup.nl/">Young Startup ondersteunt jonge ondernemers met netwerken, events, crowdfunding, tips, marketing en ondernemen. Een kantoor delen met andere starters kan op dit gebied zo zijn voordelen hebben. Verder werkt de organisatie onder meer op het gebied van telefonie, administratie en financieringen samen met diverse partners, wat ook voordelig kan uitpakken voor een startende ondernemer.

Interesse?

Indien u geïnteresseerd bent in het huren van deze kantoorruimte in Haarlem, kunt u contact opnemen met Young Startup door een mailtje te sturen naar info@youngstartup.nl.

Lees het oorspronkelijke artikel op Dichtbij.nl.

Gepubliceerd op:
27-02-2012

Wat vind je van dit artikel?

x3
x1

Fijn dat je dit interessant vond. Wekelijks ondernemerstips ontvangen?

Lees meer

Waarde ≠ prijs: twee begrippen die vaak door elkaar heen gebruikt worden, maar die je zeker niet met elkaar moet verwarren. In dit artikel legt KHN uit hoe je tot een concrete waardebepaling van jouw horecaconcept kunt komen.

Zo bepaal je de waarde van een horecaconcept

Zo bepaal je de waarde van een horecaconcept - blog KHN
Zo bepaal je de waarde van een horecaconcept - blog KHN

Startende ondernemers werken in eerste instantie vaak vanuit huis. Als je een bedrijfspand nodig hebt, nog aan het groeien bent en niet over de middelen beschikt om een pand te kopen, ligt huren voor de hand.

bedrijfspand huren onderhandelen voorwaarden
bedrijfspand huren onderhandelen voorwaarden

Huisvesting

Of je ervoor kiest om eerst vanuit huis te werken of direct op zoek te gaan naar een bedrijfspand, hangt af van meerdere factoren. Zo speelt jouw branche hierbij zeker een rol, maar kijk je ook naar de grootte van het bedrijf en of je personeel in dienst wilt nemen. Hier vind je informatie over wat er zoal komt kijken bij het vinden van een leuk kantoor, mooie praktijk of grote werkruimte. Populaire artikelen over huisvesting zijn:


Liever voorlopig flexwerken? Hier vind je een overzicht van de bekendste flexwerkplekken.

Created with Sketch.

Gratis tips voor ondernemers ontvangen?

Dat kan met de wekelijkse nieuwsbrief van IkGaStarten. Meld je gratis aan en start nóg sterker!
 

Ja ik wil die tips >

Created with Sketch.

Maak een ijzersterke start

Ga aan de slag met de Startversterker. Een gratis tool voor startende ondernemers. 
 

  • tests, must-do's, tips en expert-inzichten
  • in je eigen tempo, waar en wanneer jij wil
  • houd bij hoe sterk je van start gaat​

Naar de Startversterker >

Goed bezig: ruim 4.515 ondernemers zijn al sterker gestart

Meld je aan

Haal alles uit de Startversterker. Bewaar artikelen, notities en checklists. Werk aan een ijzersterke start. In je eigen tempo, waar en wanneer jij wil.