Nieuwtje TNE14 vrouw

Doe jij al mee aan The Next Entrepreneur?

Je bent pak 'm beet 18 jaar oud en gaat op jezelf wonen. Zelf bepalen wanneer je thuiskomt, wie er over de vloer komt... Of je bent 27 en koopt je eerste huis of gaat je eerste zakelijke buitenlandse reis maken. Een bedrijf starten is hetzelfde als op jezelf gaan wonen of je eerste eigen huis gaan betrekken. 

Weet je nog hoe lekker dat voelde? De spanning die door je lichaam bruiste? Vol zín om aan je nieuwe avontuur te beginnen, er iets moois van te maken?! Ook jij kunt het, een bedrijf starten! En het mooie is: met die ambitie kun jij 12.500 euro winnen.

Startkapitaal

Om startende ondernemers te ondersteunen en hun kansen te vergroten organiseren MKB-Nederland en de Rabobank voor het derde jaar op rij The Next Entrepreneur. Deze ondernemerswedstrijd is er voor alle starters met ambitie en bestaat onder andere uit een verkiezingstraject, waarmee jij 12.500 euro aan startkapitaal kunt verdienen!

Deadline nadert

De deadline om je voor deze verkiezing in te schrijven komt echter steeds dichterbij. Sterker nog: aanstaande vrijdag 17 oktober is de allerlaatste mogelijkheid. Wacht dus niet langer en schijf je nu in via onderstaande link: http://bit.ly/1tY2wI1.

Gepubliceerd op:
13-10-2014

Wat vind je van dit artikel?

Fijn dat je dit interessant vond. Wekelijks ondernemerstips ontvangen?

Lees meer

Rechtsvorm

Een rechtsvorm kiezen is een van de eerste dingen die je doet als je een bedrijf wilt starten. Er zijn in Nederland verschillende rechtsvormen die op jou van toepassing kunnen zijn.

Welke rechtsvorm past bij mij?

De meeste startende ondernemers kiezen voor een eenmanszaak, maar misschien past een andere ondernemingsvorm wel beter bij jouw bedrijf. Op deze pagina's lichten we de verschillende rechtsvormen uitgebreid toe:

Ben je nog aan het oriënteren? In dit artikel vind je een concreet overzicht van alle negen rechtsvormen.

Created with Sketch.

Gratis tips voor ondernemers ontvangen?

Dat kan met de wekelijkse nieuwsbrief van IkGaStarten. Meld je gratis aan en start nóg sterker!
 

Ja ik wil die tips >

Created with Sketch.

Zakelijke rekening eerste 6 maanden gratis

Start nóg sterker in 2021 met een zakelijke rekening en krijg meer grip op je geldzaken.

 

Je zakelijke rekening is de eerste 6 maanden gratis inclusief pinpas, internetbankieren en een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. 

 

Bekijk je voordeel

 

Meld je aan

Haal alles uit de Startversterker. Bewaar artikelen, notities en checklists. Werk aan een ijzersterke start. In je eigen tempo, waar en wanneer jij wil.