Kom naar de KvK Startersdag op 5 november

Kom naar de KvK Startersdag op 5 november

Heb jij plannen om een bedrijf te starten? Dan is het verstandig om je voorafgaand aan de start te oriënteren op alle kansen en risico's. De Startersdag van de Kamer van Koophandel (KvK), die dit jaar op zaterdag 5 november plaatsvindt, is hier uitermate geschikt voor. Ook de Rabobank zal op dit evenement vertegenwoordig zijn met een stand.

Als startende ondernemer heb je waaeschijnlijk veel vragen over hoe je bepaalde zaken moet aanpakken. Van financieringsvormen en het opzetten van een administratie tot het schrijven van een goed ondernemingsplan: soms is het fijn als een ondernemersdeskundige met je meekijkt wat in jouw situatie de beste strategie is.

KvK Startersdag

Om die reden organiseert de Kamer van Koophandel ieder najaar voor starters (of zij die net een bedrijf gestart zijn) de nationale Startersdag. Een dag vol informatie en inspiratie om de start van jouw bedrijf tot een succes te maken. 

Assistentie bij financiële vragen

Vraag jij je af hoe je een financieel plan opstelt of ben je benieuwd naar welke punten een bank kijkt bij het beoordelen van jouw plan? Dan is het goed om te weten dat de Rabobank dit jaar weer met een stand aanwezig zal zijn op de KvK Startersdag om al jouw financiële vragen te beantwoorden.

Meld je aan voor de Startersdag

De nationale Startersdag wordt op 5 november op diverse plekken in Nederland georganiseerd, zoals het Gelredome in Arnhem en de Jaarbeurs in Utrecht. Op deze webpagina vind je een overzicht van alle locaties. Hier kun je je ook direct aanmelden voor een van de events. De toegang is gratis.

Gepubliceerd op:
03-10-2016

Wat vind je van dit artikel?

x4
x1

Fijn dat je dit interessant vond. Wekelijks ondernemerstips ontvangen?

Lees meer

De naamloze vennootschap (nv) is een rechtsvorm die met name interessant is voor ondernemers die met een groot bedrijf naar de beurs willen gaan. In dit artikel vind je antwoorden op veelgestelde vragen van starters die overwegen een nv op te richten.

De naamloze vennootschap: wanneer relevant?
De naamloze vennootschap: wanneer relevant?

Rechtsvorm

Een van de eerste dingen die je doet als je een bedrijf wilt starten, is nadenken over een geschikte ondernemingsvorm. Er zijn in Nederland verschillende rechtsvormen die op jou van toepassing kunnen zijn.

De meeste startende ondernemers kiezen voor een eenmanszaak, maar misschien past een andere ondernemingsvorm wel beter bij jouw bedrijf. Op deze pagina's lichten we de verschillende rechtsvormen uitgebreid toe:


Een concreet overzicht van alle ondernemingsvormen vind je in het artikel Rechtsvormen: welke handelsvorm past bij jou? En kijk ook eens naar dit handige overzicht van de Kamer van Koophandel (PDF-bestand).

Created with Sketch.

Gratis tips voor ondernemers ontvangen?

Dat kan met de wekelijkse nieuwsbrief van IkGaStarten. Meld je gratis aan en start nóg sterker!
 

Ja ik wil die tips >

Created with Sketch.

Ondernemingsplan maken?

Ontvang gratis de PDF ‘Ondernemingsplan: de basis in 10 stappen’. Wij hebben het volgende voor je op een rij gezet:

  • Hoe maak je in 10 stappen een businessplan?
  • Uit welke onderdelen bestaat een financieel plan?
  • Welke handige tools kun je hierbij gebruiken?

Stuur mij de PDF

Je ontvangt de PDF binnen 5 minuten kosteloos in je mailbox.

Created with Sketch.

Maak een ijzersterke start

Ga aan de slag met de Startversterker. Een gratis tool voor startende ondernemers. 
 

  • tests, must-do's, tips en expert-inzichten
  • in je eigen tempo, waar en wanneer jij wil
  • houd bij hoe sterk je van start gaat​

Naar de Startversterker >

Goed bezig: ruim 3.490 ondernemers zijn al sterker gestart

Meld je aan

Haal alles uit de Startversterker. Bewaar artikelen, notities en checklists. Werk aan een ijzersterke start. In je eigen tempo, waar en wanneer jij wil.