Kom naar de KvK Startersdag op 5 november

Kom naar de KvK Startersdag op 5 november

Heb jij plannen om een bedrijf te starten? Dan is het verstandig om je voorafgaand aan de start te oriënteren op alle kansen en risico's. De Startersdag van de Kamer van Koophandel (KvK), die dit jaar op zaterdag 5 november plaatsvindt, is hier uitermate geschikt voor. Ook de Rabobank zal op dit evenement vertegenwoordig zijn met een stand.

Als startende ondernemer heb je waaeschijnlijk veel vragen over hoe je bepaalde zaken moet aanpakken. Van financieringsvormen en het opzetten van een administratie tot het schrijven van een goed ondernemingsplan: soms is het fijn als een ondernemersdeskundige met je meekijkt wat in jouw situatie de beste strategie is.

KvK Startersdag

Om die reden organiseert de Kamer van Koophandel ieder najaar voor starters (of zij die net een bedrijf gestart zijn) de nationale Startersdag. Een dag vol informatie en inspiratie om de start van jouw bedrijf tot een succes te maken. 

Assistentie bij financiële vragen

Vraag jij je af hoe je een financieel plan opstelt of ben je benieuwd naar welke punten een bank kijkt bij het beoordelen van jouw plan? Dan is het goed om te weten dat de Rabobank dit jaar weer met een stand aanwezig zal zijn op de KvK Startersdag om al jouw financiële vragen te beantwoorden.

Meld je aan voor de Startersdag

De nationale Startersdag wordt op 5 november op diverse plekken in Nederland georganiseerd, zoals het Gelredome in Arnhem en de Jaarbeurs in Utrecht. Op deze webpagina vind je een overzicht van alle locaties. Hier kun je je ook direct aanmelden voor een van de events. De toegang is gratis.

Gepubliceerd op:
03-10-2016

Wat vind je van dit artikel?

Fijn dat je dit interessant vond. Wekelijks ondernemerstips ontvangen?

Lees meer

De eenmanszaak is de meest gekozen rechtsvorm bij startende ondernemers. Schrijf je in bij de Kamer van Koophandel en ontvang direct je kvk-nummer, een btw-identificatienummer en omzetbelastingnummer. Zo kun je snel aan de slag.

Eenmanszaak oprichten: waarom en hoe?
Eenmanszaak oprichten: waarom en hoe?

Rechtsvorm

Een rechtsvorm kiezen is een van de eerste dingen die je doet als je een bedrijf wilt starten. Er zijn in Nederland verschillende rechtsvormen die op jou van toepassing kunnen zijn.

Welke rechtsvorm past bij mij?

De meeste startende ondernemers kiezen voor een eenmanszaak, maar misschien past een andere ondernemingsvorm wel beter bij jouw bedrijf. Op deze pagina's lichten we de verschillende rechtsvormen uitgebreid toe:

Ben je nog aan het oriënteren? In dit artikel vind je een concreet overzicht van alle negen rechtsvormen.

Created with Sketch.

Gratis tips voor ondernemers ontvangen?

Dat kan met de wekelijkse nieuwsbrief van IkGaStarten. Meld je gratis aan en start nóg sterker!
 

Ja ik wil die tips >

Meld je aan

Haal alles uit de Startversterker. Bewaar artikelen, notities en checklists. Werk aan een ijzersterke start. In je eigen tempo, waar en wanneer jij wil.