Startende ondernemers

Starters zijn ge-wel-dig!

Start je in 2019 met ondernemen of ben je net begonnen? Ge-wel-dig. Jij droomt, durft en doet. Ga voor een nóg sterkere start met de Startversterker, onze gratis tool barstensvol tips en slimme to-do’s.  

Starten is rennen, vallen en weer opstaan. Soms voelt het alsof je drie banen tegelijk hebt. Maar… starten loont! De vrijheid, de trots en de likes. Of je nu start als bv, v.o.f. of als zzp’er: 2019 wordt jouw jaar.

“Natuurlijk moet je soms naar anderen luisteren, maar vaak gewoon naar jezelf. Jouw mening is de beste.” Karlijn Beekmans van Bar Hotel Karel

De top 67%: dat ben jij!

33% van de ondernemers stopt (al dan niet gedwongen) binnen vijf jaar. Jij hoort natuurlijk bij die andere 67%. Je hebt focus, je werkt samen, je vindt en bindt topklanten en je wilt groeien. Jouw mindset? ‘Kom maar op met die toekomst!’  

Doe de Startversterker

Twijfel je af en toe toch? Kan je focus scherper? Kom je niet écht in actie? De Startversterker is de gratis tool voor een nóg sterkere start. Met tests, tips en doe-artikelen waarbij je persoonlijke tips, oefeningen en to-do’s kunt opslaan en afvinken. Bijna 2.200 ondernemers gingen je al voor.

"Deze tool helpt me om concrete acties te bedenken en geeft echt een ‘kom-op’-gevoel."
Marlies de Waard-Veuger, ondernemer

Ja, ik ga voor de Startversterker

Ondernemers brengen elkaar verder

We geven je graag rugwind bij je start, bijvoorbeeld met de Startversterker. En: we brengen ondernemers bij elkaar, want zo groei je sneller en leuker. Kijk bijvoorbeeld in de ondernemersagenda voor leuke events en workshops. Of: laat je inspireren door ondernemer Karlijn Beekmans:

Starterservaring
Bar Hotel Karel

Karlijn Beekmans is sinds 2017 eigenaar van Bar Hotel Karel, een koffiebar en hotel met vier kamers: “Ik maak schoon, doe de administratie, bak taarten, haal bloemen, doe de was en drink koffie met gasten. Elke dag is anders. Natuurlijk is het niet altijd leuk, maar ik doe waar ik een passie voor heb.”

Bijgewerkt op: 08-01-2019

Wat vind je van dit artikel?

Fijn dat je dit interessant vond. Wekelijks ondernemerstips ontvangen?

Lees meer

Bedrijf starten

Het starten van een eigen bedrijf is een leuk, maar ook intensief proces waarbij meer komt kijken dan je denkt. Wil je gaan beginnen in bijvoorbeeld de zakelijke dienstverlening, horeca, zorg of een andere sector? Dan vind je op IkGaStarten nuttige informatie en tips om goed van start te gaan. Enkele belangrijke stappen zijn:

  1. De laatste ontwikkelingen checken in jouw branche
  2. Het schrijven van een ondernemingsplan, of probeer het Business Model Canvas
  3. De inschrijving bij de Kamer van Koophandel (KvK)
  4. Uitzoeken wat voor ondernemer je bent voor de belasting​
  5. Goed je administratie regelen? Overweeg het openen van een zakelijke rekening

Lees alle stappen in het artikel: zo begin je een eigen zaak.

Created with Sketch.

Gratis tips voor ondernemers ontvangen?

Dat kan met de wekelijkse nieuwsbrief van IkGaStarten. Meld je gratis aan en start nóg sterker!
 

Ja ik wil die tips >

Created with Sketch.

Zakelijke rekening eerste 6 maanden gratis

Start nóg sterker in 2021 met een zakelijke rekening en krijg meer grip op je geldzaken.

 

Je zakelijke rekening is de eerste 6 maanden gratis inclusief pinpas, internetbankieren en een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. 

 

Bekijk je voordeel

 

Meld je aan

Haal alles uit de Startversterker. Bewaar artikelen, notities en checklists. Werk aan een ijzersterke start. In je eigen tempo, waar en wanneer jij wil.