Btw-aangifte mag uiterlijk woensdag worden ingediend

Belastingdienst: ‘Btw-aangifte mag uiterlijk woensdag worden ingediend’

De digitale storing van eind vorige week bij de Belastingdienst, waardoor ondernemers hun btw-aangifte niet konden indienen, is weer opgelost. Ondernemers zouden vanaf nu weer moeten kunnen inloggen op het beveiligde deel van de Belastingdienst-website.

De fiscus benadrukt verder dat ondernemers nog tot uiterlijk komende woensdag (4 februari) hebben om hun btw-aangifte in te dienen. Wel bestaat het risico dat het momenteel erg druk is op de server, waardoor de website mogelijk minder goed bereikbaar is. De Belastingdienst adviseert gebruikers om het dan  op een later tijdstip opnieuw te proberen.

Checklist btw-aangifte

Klik hier voor het officiële bericht van de Belastingdienst. Tip: ben jij net gestart als ondernemer en ga je voor de eerste keer aangifte doen voor de omzetbelasting? Dan kan het zijn dat je nog niet precies weet hoe dit in zijn werk gaat. In deze checklist lees je hoe je het invullen van de btw-aangifte goed aanpakt.

Gepubliceerd op:
02-02-2015

Wat vind je van dit artikel?

x2
x4

Fijn dat je dit interessant vond. Wekelijks ondernemerstips ontvangen?

Lees meer

Belastingaangifte

Niet leuk, wel erg belangrijk: als ondernemer kun je aanslagen verwachten voor diverse soorten belastingen. Denk maar aan de omzet- of inkomstenbelasting. Maar de ene ondernemer is de andere niet.

Welke belastingaangiftes zijn in jouw situatie van belang en hoe gaat dit precies in zijn werk? Je leest er meer over op deze pagina's:

Handig: btw berekenen met de btw-calculator

Created with Sketch.

Gratis tips voor ondernemers ontvangen?

Dat kan met de wekelijkse nieuwsbrief van IkGaStarten. Meld je gratis aan en start nóg sterker!
 

Ja ik wil die tips >

Created with Sketch.

Maak een ijzersterke start

Ga aan de slag met de Startversterker. Een gratis tool voor startende ondernemers. 
 

  • tests, must-do's, tips en expert-inzichten
  • in je eigen tempo, waar en wanneer jij wil
  • houd bij hoe sterk je van start gaat​

Naar de Startversterker >

Goed bezig: ruim 5.613 ondernemers zijn al sterker gestart

Meld je aan

Haal alles uit de Startversterker. Bewaar artikelen, notities en checklists. Werk aan een ijzersterke start. In je eigen tempo, waar en wanneer jij wil.