Ontdek of jij recht hebt op mkb-winstvrijstelling. Welke voordelen en voorwaarden heeft een stichting als ondernemingsvorm? Verder leer je de voordelen kennen van een zakelijk e-mailadres, én je leest hoe J.K. Rowling haar schrijversimperium begon...
 
IkGaStarten powered by Rabobank
 

Hey starter!

Deze week laten we je weer groeien als ondernemer. Ontdek onder andere of een stichting de juiste ondernemingsvorm is voor jouw bedrijf, en of je in aanmerking komt voor mkb-winstvrijstelling:
 

Weten wat TikTok voor jouw bedrijf kan betekenen en hoe je dit populaire kanaal inzet? Lees de do's en don'ts van TikTok voor bedrijven...

 
  10 min
 
Een stichting wijkt af van de andere rechtsvormen. Het kan slim zijn om voor je bedrijf een stichting te gebruiken, maar welke voorwaarden horen daarbij?
Lees meer
 
  9 min
Als (startende) ondernemer heb je vaak recht op de mkb-winstvrijstelling. Ook als zzp'er kun je in aanmerking komen voor deze aftrekpost. Wat betekent dit en hoe kun je deze regeling als startende ondernemer gebruiken?
Lees meer
 
  6 min
Ondernemingsplan  

Met een spaarrekening zet je geld opzij voor de belasting of als buffer. Open hem gratis bij je zakelijke rekening!

Een zakelijk e-mailadres draagt bij aan de professionele uitstraling van je bedrijf. Wat zijn de voor- en nadelen?
Lees meer
 
  6 min

Het schrijven van de Harry Potter-boeken veranderde J.K. Rowling in een ster. Hoe ontwikkelde ze zich daarna als ondernemer? 

Lees meer
 
  9 min
 
Trek jij de stoute schoenen aan?

Doe de StouteSchoenenCheck en ontdek: onderneem jij écht met lef? Na 5 vragen ontvang je persoonlijk advies over hoe jij een sterke start maakt met je nieuwe bedrijf!

in   fb