marieke

D-Day voor deelnemers Startupbootcamp Berlijn

Er komt een spannende tijd aan voor de tien deelnemers van Startupbootcamp Berlijn. Op 27 november aanstaande vindt namelijk de zogenaamde 'Investor Demo Day' plaats, waarbij de startups in kwestie zichzelf met een korte pitch moeten presenteren aan de aanwezige lokale en internationale investeerders en business angels..

Startupbootcamp is een bekend acceleratorprogramma dat in diverse steden over de hele wereld wordt georganiseerd. De deelnemende startups aan de bootcamp in Berlijn hebben de afgelopen maanden hun product en businessplannen ontwikkeld en verfijnd ter voorbereiding op de Investor Demo Day, waarbij de jonge bedrijven in contact zullen komen met potentiële investeerders en daarmee de kans op het verkrijgen van voldoende kapitaal kunnen vergroten.

Potentie

De tien deelnemende startups die zich gaan presenteren zijn van over de hele wereld naar Berlijn verhuisd om mee te doen aan dit acceleratorprogramma. Zo zijn er teams uit Australië, Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Italië, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk en de Verenigde Staten. Alex Farcet, mede-oprichter van Startupbootcamp en CEO van Startupbootcamp Berlijn verwacht veel van de Berlijnse Investor Demo Day: "Dit is het moment waarop de tien startups kunnen tonen wat ze geleerd hebben en wij aan de investeerders kunnen laten zien welk potentieel er binnen de startup community zit."

Lees het hele artikel op DutchCowboys.nl. Meer informatie over deze Investor Demo Day in Berlijn vindt u op Startupbootcamp.org.

Gepubliceerd op:
22-11-2012

Wat vind je van dit artikel?

x2
x1

Fijn dat je dit interessant vond. Wekelijks ondernemerstips ontvangen?

Lees meer

Investeren

Als startende ondernemer denk je wellicht niet meteen aan investeren, maar toch liggen er op dit gebied ook kansen voor starters. In de juiste markt investeren kan op den duur lucratief uitpakken; daarnaast zijn er diverse overheidsregelingen waarvan je als investeerder kunt profiteren. Het is wel belangrijk dat je weet hoe alles werkt. 

Zo moet je er als internationaal georiënteerde ondernemer rekening mee houden dat er in bepaalde landen andere regels gelden dan in Nederland. Chinezen doen bijvoorbeeld heel anders zaken dan Amerikanen, oftewel: optimaal investeren vergt maatwerk. Op deze pagina's vind je meer informatie over de mogelijkheden en kansen op het gebied van investeren.

Created with Sketch.

Gratis tips voor ondernemers ontvangen?

Dat kan met de wekelijkse nieuwsbrief van IkGaStarten. Meld je gratis aan en start nóg sterker!
 

Ja ik wil die tips >

Created with Sketch.

Maak een ijzersterke start

Ga aan de slag met de Startversterker. Een gratis tool voor startende ondernemers. 
 

  • tests, must-do's, tips en expert-inzichten
  • in je eigen tempo, waar en wanneer jij wil
  • houd bij hoe sterk je van start gaat​

Naar de Startversterker >

Goed bezig: ruim 3.747 ondernemers zijn al sterker gestart

Meld je aan

Haal alles uit de Startversterker. Bewaar artikelen, notities en checklists. Werk aan een ijzersterke start. In je eigen tempo, waar en wanneer jij wil.