marieke

Nieuwe bootcamp voor tech- en mediastarters

Heeft u een jong bedrijf in de tech- of mediasector? Dan maakt u kans op het krijgen van deskundige begeleiding van professionals op dit gebied. Startupbootcamp Amsterdam gaat namelijk jaarlijks tien internationale starters helpen bij het uitbouwen van hun bedrijf.

Startupbootcamp Amsterdam gaat van start op 9 april 2012. Startende ondernemers die hiervoor in aanmerking willen komen kunnen zich op de website opgeven voor de selectieprocedure. De aanmelding moet zijn voorzien van een uitgebreide beschrijving van hun bedrijf en zichzelf. Uit deze selectieprocedure zullen tien starters overblijven. Zij mogen vervolgens meedoen aan het drie maanden durende accelerator programma van de startupbootcamp.

Mentoren

In ruil voor een aandelenpercentage ontvangen de participerende startups elk maximaal zeventienduizend euro. Daarnaast hebben ze drie tot zes maanden lang recht op gratis kantoorruimte en juridische en fiscale assistentie. Maar misschien nog wel de grootste bonus is de intensieve begeleiding van meer dan honderd lokale en internationale mentoren.

Gepubliceerd op:
20-12-2011

Wat vind je van dit artikel?

x1
x1

Fijn dat je dit interessant vond. Wekelijks ondernemerstips ontvangen?

Lees meer

Investeren

Als startende ondernemer denk je wellicht niet meteen aan investeren, maar toch liggen er op dit gebied ook kansen voor starters. In de juiste markt investeren kan op den duur lucratief uitpakken; daarnaast zijn er diverse overheidsregelingen waarvan je als investeerder kunt profiteren. Het is wel belangrijk dat je weet hoe alles werkt. 

Zo moet je er als internationaal georiënteerde ondernemer rekening mee houden dat er in bepaalde landen andere regels gelden dan in Nederland. Chinezen doen bijvoorbeeld heel anders zaken dan Amerikanen, oftewel: optimaal investeren vergt maatwerk. Op deze pagina's vind je meer informatie over de mogelijkheden en kansen op het gebied van investeren.

Created with Sketch.

Gratis tips voor ondernemers ontvangen?

Dat kan met de wekelijkse nieuwsbrief van IkGaStarten. Meld je gratis aan en start nóg sterker!
 

Ja ik wil die tips >

Created with Sketch.

Ondernemingsplan maken?

Ontvang gratis de PDF ‘Ondernemingsplan: de basis in 10 stappen’. Wij hebben het volgende voor je op een rij gezet:

  • Hoe maak je in 10 stappen een businessplan?
  • Uit welke onderdelen bestaat een financieel plan?
  • Welke handige tools kun je hierbij gebruiken?

Stuur mij de PDF

Je ontvangt de PDF binnen 5 minuten kosteloos in je mailbox.

Created with Sketch.

Maak een ijzersterke start

Ga aan de slag met de Startversterker. Een gratis tool voor startende ondernemers. 
 

  • tests, must-do's, tips en expert-inzichten
  • in je eigen tempo, waar en wanneer jij wil
  • houd bij hoe sterk je van start gaat​

Naar de Startversterker >

Goed bezig: ruim 3.455 ondernemers zijn al sterker gestart

Meld je aan

Haal alles uit de Startversterker. Bewaar artikelen, notities en checklists. Werk aan een ijzersterke start. In je eigen tempo, waar en wanneer jij wil.