Rabo SmartStore: maak van je mobiele pinapparaat een slimme kassa

3 min  leestijd
16
Image
rabo smartstore kassa pinbetalingen

Groeit je onderneming en nemen je pintransacties toe? Laat dan ook je mobiele pinapparaat met je bedrijf meegroeien. Met Rabo SmartStore voeg je verschillende accessoires toe, zoals een printer en kassalade, aan je Rabo SmartPin. Zo creëer je een volledige en slimme kassa.

Rabo SmartPin: flexibele mobiele pinoplossing

Pinnen is inmiddels verreweg het populairste betaalmiddel. Als startende ondernemer heb je wellicht in het begin nog relatief weinig betaaltransacties, maar je wilt deze mogelijkheid wel aan je klanten kunnen bieden. 

Als je nog geen vaste (pin)automaat wilt kopen of huren is Rabo SmartPin een flexibele, mobiele pinoplossing. Niet alleen handig voor in de winkel, maar ook voor onderweg. 

Of je nu thuiskapper bent, pedicure, eigenaar van een net gestarte winkel of loodgieter: deze oplossing maakt het erg eenvoudig om klanten overal met pin te laten betalen.

Eenvoudig met pin betalen

Met Rabo SmartPin maak je van je mobiel een pinautomaat. Het enige wat je hiervoor nodig hebt, is een mobiele telefoon of tablet, de kaartlezer en de Rabo SmartPin App. 

De Rabo SmartPin App maakt via Bluetooth draadloos verbinding met de kaartlezer en je kunt vervolgens de mobiele telefoon of tablet als pinautomaat gebruiken. De klant doet zijn bankpas in de kaartlezer en kan op die manier pinnen.

Wil je klant contactloos met zijn pinpas of mobiel betalen, dan kan dit uiteraard ook. 

Het geld staat de volgende dag al op je zakelijke rekening

De kaartlezer is geschikt voor pinpassen die zijn voorzien van Maestro, MasterCard, VISA of V PAY. De meeste pinpassen vallen hieronder, evenals de meeste creditcards in Nederland.

Minder contant geld

Dat betekent dat je geen contant (én wissel)geld meer bij je hoeft te hebben. Al kun je via de app ook contante betalingen registreren als je toch de optie van cash geld wilt aanbieden. 

Daarnaast kunnen gegevens uit de app worden overgenomen in je boekhoudprogramma en houdt de app de btw-aangifte voor je bij. En je klanten kunnen altijd en overal betalen, je hebt je smartphone immers altijd bij je. 

 • Lees in dit artikel alles over Rabo SmartPin voor startende ondernemers
  Image
  Rabo SmartPin

  Rabo SmartPin

  Met Rabo SmartPin kunnen je klanten afrekenen via de kaartlezer, op je smartphone of tablet. Ideaal als je weinig transacties hebt of veel onderweg bent.

  Probeer Rabo SmartPin

Rabo SmartStore: creëer een slimme, mobiele kassa

Als de zaken goed gaan en je pintransacties toenemen, dan kun je Rabo SmartPin upgraden naar Rabo SmartStore. Door verschillende accessoires toe te voegen creëer je als het ware een slimme kassa.

Je kunt dan bijvoorbeeld ook bonnen printen en contant geld in een kassalade doen. Met verschillende accessoires bouw je in een mum van tijd een professionele kassa voor op je toonbank. 

Met de Rabo SmartStore kun je de volgende accessoires toevoegen:

 • Toonbankhouder (laadt de kaartlezer van Rabo SmartPin op)
 • Bonnenprinter
 • Houder voor je tablet
 • Barcodescanner
 • Kassalade

Afhankelijk van wat je nodig hebt in je winkel, bouw je zo een slim kassasysteem rond je mobiele telefoon en de kaartlezer.  

Rabo OmniKassa: altijd een actueel overzicht van je transacties

Als je de Rabo Smartstore aanvraagt, of al Rabo SmartPin hebt, maak je automatisch gratis gebruik van Rabo OmniKassa.

Dit is een dashboard dat inzicht geeft in je zakelijke transacties en de omzet van je winkel en/of webshop. Op deze manier houd je overzicht over alle betaalmethoden. Groeit je winkel, of besluit je er een webshop bij te openen, dan kun je flexibel meebewegen.

Je kunt in Rabo OmniKassa eenvoudig betaalmogelijkheden toevoegen, zoals een mobiele pinautomaat of online betaalmethoden voor je webshop.

Image
zakelijke rekening afbeelding

Zakelijke rekening nodig?

Open je rekening online of in de app al in 5 minuten

1e halfjaar € 0,00

Meer over betaalmethoden

Meer over betaalmethoden

Elke week handige tips in je mailbox?

Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief van IkGaStarten en mis geen praktische handvatten om van jouw start een succes te maken!

Sluiten