marieke

Innovatieve startups ondersteund door Rockstart

Rockstart is een nieuw, ondersteunend lanceerplatform voor gedreven ondernemers die hun briljante ideeën tot een succes willen maken. Rockstart biedt starters gedurende hun eerste 1000 dagen een platform dat actief meedenkt, begeleidt en netwerkmogelijkheden aanbiedt.

Komend voorjaar gaat ook Rockstart Accelerator van start. Dit is een versneld programma om innovatieve ondernemers in honderd dagen intensief te ondersteunen bij een succesvolle lancering van hun bedrijf. De eerste tien startups die deelnemen aan het programma starten in het voorjaar in Amsterdam.

Investor Day

De Rockstart Accelerator helpt beginnende bedrijven met specifieke kennis, netwerken en geld om een idee sneller en beter voorbereid naar de markt te brengen. De deelnemers worden voorbereid op een Investor Day waarop zij hun onderneming presenteren aan investeerders. Het programma wordt ingevuld door een internationale groep van 75 mentoren, bestaande uit deskundigen en (ex-)ondernemers.

Gepubliceerd op:
25-10-2011

Wat vind je van dit artikel?

x0
x2

Fijn dat je dit interessant vond. Wekelijks ondernemerstips ontvangen?

Lees meer

Waarde ≠ prijs: twee begrippen die vaak door elkaar heen gebruikt worden, maar die je zeker niet met elkaar moet verwarren. In dit artikel legt KHN uit hoe je tot een concrete waardebepaling van jouw horecaconcept kunt komen.

Zo bepaal je de waarde van een horecaconcept

Zo bepaal je de waarde van een horecaconcept - blog KHN
Zo bepaal je de waarde van een horecaconcept - blog KHN

Investeren

Als startende ondernemer denk je wellicht niet meteen aan investeren, maar toch liggen er op dit gebied ook kansen voor starters. In de juiste markt investeren kan op den duur lucratief uitpakken; daarnaast zijn er diverse overheidsregelingen waarvan je als investeerder kunt profiteren. Het is wel belangrijk dat je weet hoe alles werkt. 

Zo moet je er als internationaal georiënteerde ondernemer rekening mee houden dat er in bepaalde landen andere regels gelden dan in Nederland. Chinezen doen bijvoorbeeld heel anders zaken dan Amerikanen, oftewel: optimaal investeren vergt maatwerk. Op deze pagina's vind je meer informatie over de mogelijkheden en kansen op het gebied van investeren.

Created with Sketch.

Gratis tips voor ondernemers ontvangen?

Dat kan met de wekelijkse nieuwsbrief van IkGaStarten. Meld je gratis aan en start nóg sterker!
 

Ja ik wil die tips >

Created with Sketch.

Maak een ijzersterke start

Ga aan de slag met de Startversterker. Een gratis tool voor startende ondernemers. 
 

  • tests, must-do's, tips en expert-inzichten
  • in je eigen tempo, waar en wanneer jij wil
  • houd bij hoe sterk je van start gaat​

Naar de Startversterker >

Goed bezig: ruim 5.044 ondernemers zijn al sterker gestart

Meld je aan

Haal alles uit de Startversterker. Bewaar artikelen, notities en checklists. Werk aan een ijzersterke start. In je eigen tempo, waar en wanneer jij wil.