marieke

Auto beletteren

Wie een loodgieters- of schildersbedrijf start, zal direct zijn bestelbusjes laten bestickeren. U bent dan immers uw eigen rijdende reclamebord. Mensen herkennen uw bedrijf en naarmate ze uw busje(s) vaker zien rondrijden, neemt de bekendheid van de onderneming in de buurt razendsnel toe.

Maar ook voor ondernemers die in een privé of zakelijke personenauto rijden, kan het een goede gedachte zijn om de auto te laten beletteren. Immers, iedere keer dat u met uw auto de weg op gaat, zien duizenden mensen uw naam, uw logo, uw telefoonnummer en internet-adres.

Magneetplaten

Veel ondernemers vinden het niet zo chic om de eigen auto als een soort reclamezuil te laten rondrijden. Het is ook mogelijk om afneembare belettering op de auto aan te brengen. Diverse bedrijven in Nederland zijn gespecialiseerd in magneetplaten voor op de auto. Die zijn over het algemeen niet duur en binnen enkele seconden aan te brengen en te verwijderen, zonder krassen achter te laten. Zo kunt u zelf kiezen wanneer u uw auto privé (en dus zonder reclame) of zakelijk (met de door u gewenste reclame-uitingen) laat rijden.

Gepubliceerd op:
25-07-2012

Wat vind je van dit artikel?

x2
x1

Fijn dat je dit interessant vond. Wekelijks ondernemerstips ontvangen?

Lees meer

Marketing en reclame

Het inzetten van marketingtools en reclamemethoden is een prima manier om jouw bedrijf bij de doelgroep te promoten en een product of dienst goed in de markt te zetten. Maar welke mogelijkheden heb je hiervoor als starter tot je beschikking en hoe zet je de eerste stap? Hieronder vind je meer informatie over het fijne samenspel tussen marketing en reclame. Zo kom je bijvoorbeeld meer te weten over:


Nu populair op Ikgastarten: lees de 4 tips voor het maken van reclame voor jouw startup.

Created with Sketch.

Gratis tips voor ondernemers ontvangen?

Dat kan met de wekelijkse nieuwsbrief van IkGaStarten. Meld je gratis aan en start nóg sterker!
 

Ja ik wil die tips >

Created with Sketch.

Maak een ijzersterke start

Ga aan de slag met de Startversterker. Een gratis tool voor startende ondernemers. 
 

  • tests, must-do's, tips en expert-inzichten
  • in je eigen tempo, waar en wanneer jij wil
  • houd bij hoe sterk je van start gaat​

Naar de Startversterker >

Goed bezig: ruim 5.044 ondernemers zijn al sterker gestart

Meld je aan

Haal alles uit de Startversterker. Bewaar artikelen, notities en checklists. Werk aan een ijzersterke start. In je eigen tempo, waar en wanneer jij wil.