marieke

Echte Next Entrepreneurs bewijzen zich ook op netwerkgebied

Netwerken is een essentieel onderdeel van het ondernemerschap. Daarom speelt deze ondernemerskwaliteit ook een grote rol bij The Next Entrepreneur 2012. De deelnemers van de wedstrijd voor de meest ambitieuze startende ondernemer gaan een volgende fase in: laten zien hoe goed ze zijn op netwerkgebied. Heeft u zich al aangemeld? Dat kan hier. Bewijs uzelf en word The Next Entrepreneur.

De aanmeldingsfase van The Next Entrepreneur, een nieuw initiatief van Rabobank en MKB-Nederland en bedoeld om het startend ondernemerschap een impuls te geven, is inmiddels in volle gang. De aanmeldingen stromen gestaag binnen, maar ook u kunt zich nog inschrijven.

Hoe wint u de wedstrijd?
Zoals gezegd moeten deelnemers qua netwerken van wanten weten. Bewijs uzelf, onder andere op social media-gebied, door te surfen naar www.thenextentrepreneur.nl en uw profiel op te zoeken via de zoekfunctie. Deel vervolgens uw TNE-profiel via de belangrijkste sociale netwerken en daag mensen uit om op u te stemmen. Het aantal stemmen dat u weet te verzamelen, weegt mee in de beoordeling van de jury. Daarnaast kijkt de jury hoe effectief u social media inzet voor uw bedrijf. Wat verder meetelt in de uiteindelijke beslissing van de jury: de uitkomst van de scan en uw pitch.

Hoe doet u mee?
Zet daarom uw sociale netwerk aan het werk en deel uw ambitie om The Next Entrepreneur 2012 te worden. Doet u nog niet mee? Aanmelden kan nog steeds. Dan bent u niet alleen in de race voor de felbegeerde titel van The Next Entrepreneur 2012, maar maakt u ook kans op 15.000 euro aan prijzengeld.

Gepubliceerd op:
11-05-2012

Wat vind je van dit artikel?

x0
x2

Fijn dat je dit interessant vond. Wekelijks ondernemerstips ontvangen?

Lees meer

Netwerken

Netwerken als startende zzp'er of ondernemer kun je op verschillende manieren doen. Je kunt als starter online naar potentiële klanten of opdrachtgevers zoeken. Bijvoorbeeld op LinkedIn of een ander online netwerkplatform.

Je kunt natuurlijk ook persoonlijk naar bijeenkomsten toe gaan. zo kun je je zakelijke kennissenkring uitbreiden. Misschien doe je er wel interessante contacten. Maar waar begin je? Hieronder vertellen we je alles over het belang van netwerken en hoe je dit als starter het beste kunt aanpakken. Kijk bijvoorbeeld eens naar:

Tip: geen idee waar je moet beginnen? Dan heb je vast iets aan dit artikel over hoe je start met netwerken.

Created with Sketch.

Gratis tips voor ondernemers ontvangen?

Dat kan met de wekelijkse nieuwsbrief van IkGaStarten. Meld je gratis aan en start nóg sterker!
 

Ja ik wil die tips >

Created with Sketch.

Maak een ijzersterke start

Ga aan de slag met de Startversterker. Een gratis tool voor startende ondernemers. 
 

  • tests, must-do's, tips en expert-inzichten
  • in je eigen tempo, waar en wanneer jij wil
  • houd bij hoe sterk je van start gaat​

Naar de Startversterker >

Goed bezig: ruim 5.613 ondernemers zijn al sterker gestart

Meld je aan

Haal alles uit de Startversterker. Bewaar artikelen, notities en checklists. Werk aan een ijzersterke start. In je eigen tempo, waar en wanneer jij wil.