speech presentatie

The Next Entrepreneur Event: ben jij erbij?

9 december is de dag van het The Next Entrepreneur Event. Dit ondernemersevenement, dat in het teken staat van TNE14, vindt plaats in Theater 't Spant! in Bussum. Starters krijgen tijdens dit event in één middag een inspiratie-boost, leren van andere ondernemers en kunnen hun netwerk uitbreiden. Ben jij erbij?

Let op: het aantal plaatsen is beperkt: slechts vijfhonderd startende ondernemers kunnen hierbij aanwezig zijn. Het evenement bestaat uit een plenair programma met inspirerende sprekers en een interactief programma.  Het evenement is toegespitst op de succesfactoren om jouw startup te laten groeien. De ondernemers krijgen een inspiratieboost, de kans om hun netwerk uit te breiden en kunnen deelnemen aan een kennissessie. 

Wie wint The Next Entrepreneur 2014?

Op 9 december wordt ook duidelijk wie zich na die dag de winnaar van The Next Entrepreneur 2014 mag noemen. Aan het begin van de middag presenteren  de vier finalisten zich aan het publiek en vakjury. De vakjury bestaat o.a. uit Paul Dirken, directeur Bedrijven Rabobank Nederland, en Leendert Jan Visser, Directeur MKB-Nederland. 

Hieronder vind je het programma van de hele dag:

programma TNE14 event

Kijk voor meer informatie op thenextentrepreneur.nl

Gepubliceerd op:
10-11-2014

Wat vind je van dit artikel?

x0
x4

Fijn dat je dit interessant vond. Wekelijks ondernemerstips ontvangen?

Lees meer

Netwerken

Netwerken als startende zzp'er of ondernemer kun je op verschillende manieren doen. Je kunt als starter online naar potentiële klanten of opdrachtgevers zoeken. Bijvoorbeeld op LinkedIn of een ander online netwerkplatform.

Je kunt natuurlijk ook persoonlijk naar bijeenkomsten toe gaan. zo kun je je zakelijke kennissenkring uitbreiden. Misschien doe je er wel interessante contacten. Maar waar begin je? Hieronder vertellen we je alles over het belang van netwerken en hoe je dit als starter het beste kunt aanpakken. Kijk bijvoorbeeld eens naar:

Tip: geen idee waar je moet beginnen? Dan heb je vast iets aan dit artikel over hoe je start met netwerken.

Created with Sketch.

Gratis tips voor ondernemers ontvangen?

Dat kan met de wekelijkse nieuwsbrief van IkGaStarten. Meld je gratis aan en start nóg sterker!
 

Ja ik wil die tips >

Created with Sketch.

Maak een ijzersterke start

Ga aan de slag met de Startversterker. Een gratis tool voor startende ondernemers. 
 

  • tests, must-do's, tips en expert-inzichten
  • in je eigen tempo, waar en wanneer jij wil
  • houd bij hoe sterk je van start gaat​

Naar de Startversterker >

Goed bezig: ruim 5.044 ondernemers zijn al sterker gestart

Meld je aan

Haal alles uit de Startversterker. Bewaar artikelen, notities en checklists. Werk aan een ijzersterke start. In je eigen tempo, waar en wanneer jij wil.