marieke

Acht ondernemerslessen van Marlies Dekkers

Niemand kan startende ondernemers zo goed vertellen waar ze op bedacht moeten zijn dan een groeiende ondernemer. Marlies Dekkers leerde de keiharde wetten van het ondernemerschap in de praktijk en deelt haar ervaringen in ondernemersblad Sprout met andere ondernemers.

Ze was enorm succesvol in Nederland en België. Het inspireerde haar om enkele jaren geleden de hele wereld te willen veroveren met haar lingerieconcept. Dat viel vies tegen. Ze wilde teveel, te snel en was te weinig voorbereid. De acht ondernemerslessen van Marlies Dekkers vindt u op Sprout.nl.

Eerder werd bekend dat accountant Ernst & Young bij de Autoriteit Financiële Markten een melding heeft gedaan van onregelmatigheden in het jaarverslag van de MD Group, het lingerieconcern van Marlies Dekkers.  Volgens de accountant heeft de MD Group over 2008 een andere jaarrekening gedeponeerd dan die door Ernst & Young was goedgekeurd. Volgens Ernst & Young heeft Marlies Dekker Groep de situatie inmiddels 'in goed overleg en voortvarend hersteld'.

Gepubliceerd op:
18-03-2011

Wat vind je van dit artikel?

x2
x1

Fijn dat je dit interessant vond. Wekelijks ondernemerstips ontvangen?

Lees meer

Veel (startende) ondernemers vragen zich af: is een ondernemingsplan echt nodig? Een bedrijfsplan is niet verplicht, maar blijkt in veel gevallen wel onmisbaar. IkGaStarten brengt in kaart wanneer je wat op papier moet zetten. Met handige tips, short-cuts en een voorbeeldplan.

Bedrijf starten zonder ondernemingsplan: is dat handig?
Bedrijf starten zonder ondernemingsplan: is dat handig?

Als ondernemer hoop je dat klanten of opdrachtgevers straks bij jou een product of dienst afnemen (en niet bij de concurrent). Met behulp van de marketingmix leer je hoe jij de doelgroep het best kunt benaderen.

Voeg een marketingmix toe aan je ondernemingsplan
Voeg een marketingmix toe aan je ondernemingsplan

Ondernemingsplan maken

Een goed ondernemersplan schrijven is de eerste stap naar een succesvolle start van jouw bedrijf. In een bedrijfsplan maak je jouw plannen concreet en breng je kansen en eventuele obstakels in kaart.

In de artikelen op deze pagina lees je alles over het maken van een businessplan. Hierbij komen ook de volgende tips van pas:

Meest gelezen op IkGaStarten:

Created with Sketch.

Gratis tips voor ondernemers ontvangen?

Dat kan met de wekelijkse nieuwsbrief van IkGaStarten. Meld je gratis aan en start nóg sterker!
 

Ja ik wil die tips >

Created with Sketch.

Maak een ijzersterke start

Ga aan de slag met de Startversterker. Een gratis tool voor startende ondernemers. 
 

  • tests, must-do's, tips en expert-inzichten
  • in je eigen tempo, waar en wanneer jij wil
  • houd bij hoe sterk je van start gaat​

Naar de Startversterker >

Goed bezig: ruim 6.817 ondernemers zijn al sterker gestart

Meld je aan

Haal alles uit de Startversterker. Bewaar artikelen, notities en checklists. Werk aan een ijzersterke start. In je eigen tempo, waar en wanneer jij wil.