marieke

De 9 finalisten van Startupbootcamp Amsterdam

De 9 finalisten van het acceleratorprogramma Startupbootcamp Amsterdam zijn afgelopen donderdag door de organisatie bekendgemaakt. Aan de tweede jaargang van het Amsterdamse starttupprogramma doet uiteindelijk een finalist minder mee dan in 2012, omdat het deelnemende bedrijf Click2Stream zich bij nader inzien toch niet in de Nederlandse hoofdstad wil vestigen.

De overige negen finalisten van deze Startupbootcamp Amsterdam zijn afkomstig uit landen over de hele wereld. Ook Nederland is vertegenwoordigd met twee startups: iLost en Fuel. De overige finalisten komen uit Italië (AliveShoes), Cyprus (Easyschool), Australië (7Write), Griekenland (Kinems), Canada/Oekraïne (Presentain), Groot-Brittannië (Swogo) en Frankrijk (Twoodo). Het drie maanden durende programma, overgewaaid uit de VS, leidt volgens de oprichters bij zeventig procent van de deelnemers tot een investering.

Lees het oorspronkelijke artikel op NUzakelijk.

Gepubliceerd op:
05-03-2013

Wat vind je van dit artikel?

x4
x5

Fijn dat je dit interessant vond. Wekelijks ondernemerstips ontvangen?

Lees meer

Veel (startende) ondernemers vragen zich af: is een ondernemingsplan echt nodig? Een bedrijfsplan is niet verplicht, maar blijkt in veel gevallen wel onmisbaar. IkGaStarten brengt in kaart wanneer je wat op papier moet zetten. Met handige tips, short-cuts en een voorbeeldplan.

Bedrijf starten zonder ondernemingsplan: is dat handig?
Bedrijf starten zonder ondernemingsplan: is dat handig?

Als ondernemer hoop je dat klanten of opdrachtgevers straks bij jou een product of dienst afnemen (en niet bij de concurrent). Met behulp van de marketingmix leer je hoe jij de doelgroep het best kunt benaderen.

Voeg een marketingmix toe aan je ondernemingsplan
Voeg een marketingmix toe aan je ondernemingsplan

Ondernemingsplan maken

Een goed ondernemersplan schrijven is de eerste stap naar een succesvolle start van jouw bedrijf. In een bedrijfsplan maak je jouw plannen concreet en breng je kansen en eventuele obstakels in kaart.

In de artikelen op deze pagina lees je alles over het maken van een businessplan. Hierbij komen ook de volgende tips van pas:

Meest gelezen op IkGaStarten:

Created with Sketch.

Gratis tips voor ondernemers ontvangen?

Dat kan met de wekelijkse nieuwsbrief van IkGaStarten. Meld je gratis aan en start nóg sterker!
 

Ja ik wil die tips >

Created with Sketch.

Maak een ijzersterke start

Ga aan de slag met de Startversterker. Een gratis tool voor startende ondernemers. 
 

  • tests, must-do's, tips en expert-inzichten
  • in je eigen tempo, waar en wanneer jij wil
  • houd bij hoe sterk je van start gaat​

Naar de Startversterker >

Goed bezig: ruim 6.817 ondernemers zijn al sterker gestart

Meld je aan

Haal alles uit de Startversterker. Bewaar artikelen, notities en checklists. Werk aan een ijzersterke start. In je eigen tempo, waar en wanneer jij wil.