marieke

DTP Brandbeveiliging is starter van het kwartaal

Het bedrijf DTP Brandbeveiliging uit het Limburgse Venray is uitgeroepen tot Starter van het Kwartaal. De verkiezing is een initiatief van Rabobank Venray, de gemeente en het Venrays Ondernemers Platform en bedoeld als moreel steuntje in de rug voor startende ondernemers in de regio.

DTP Brandbeveiliging richt zich voornamelijk op advies rondom brandbeveiliging en daarnaast op noodverlichting en BHV-opleidingen. Eigenaar Twan Vullings heeft veel ervaring met het adviseren en begeleiden van brandbeveiliging bij bedrijven en heeft de bevoegdheid om technische service te verlenen: "Wat goede brandbeveiliging en preventie doet, merkt de klant pas als er brand is."

Marktpotentieel

De gemeente is verheugd met de komst van de nieuwe onderneming. "Brandbeveiliging is meer dan een rode brandblusser plaatsen", aldus wethouder Jan Loonen. "Grote bedrijfsbranden in het verleden en ervaringen van onze handhavingsdienst vertellen wat er nodig is om een brand goed te lijf te kunnen gaan en de schade te beperken. Twan Vullings ziet in onze regio voldoende marktpotentieel én ondernemers om de samenwerking op dit gebied mee op te zoeken."

Gepubliceerd op:
30-05-2012

Wat vind je van dit artikel?

Fijn dat je dit interessant vond. Wekelijks ondernemerstips ontvangen?

Lees meer

Ondernemingsplan maken

Een goed ondernemersplan schrijven is de eerste stap naar een succesvolle start van jouw bedrijf. In een bedrijfsplan maak je jouw plannen concreet en breng je kansen en eventuele obstakels in kaart.

Opstellen ondernemersplan

In de artikelen op deze pagina lees je alles over het maken van een businessplan. Hierbij komen ook de volgende tips van pas:

Meest gelezen op IkGaStarten over het opstellen van een ondernemingsplan:

Ondernemingsplan maken: de meest gestelde vragen

  • Wat is een ondernemingsplan? Een ondernemingsplan wordt ook wel businessplan, bedrijfsplan of ondernemersplan genoemd. In het ondernemingsplan beschrijf je onder meer je doelen, de markt, hoe je de marketing aanpakt en maak je een financieel plan.
  • Hoe ziet een ondernemingsplan eruit? Het ondernemingsplan bestaat uit 7 onderdelen, waaronder het marketingplan en het financieel plan. Je beschrijft hierin je plan van aanpak om je onderneming tot een succes te maken. Download de verschillende voorbeeldplannen per branche die je verder helpen.
  • Waarom een ondernemingsplan schrijven? Voor startende ondernemers die financiering nodig hebben is het noodzakelijk een ondernemingsplan te schrijven. Ook als je geen directe financieringsbehoefte hebt, is het schrijven van een ondernemersplan belangrijk. Het geeft je inzicht in de levensvatbaarheid van je onderneming
  • Is een ondernemingsplan verplicht? Een ondernemingsplan opstellen is niet verplicht. Als je startkapitaal nodig hebt voor je onderneming, is het wel noodzakelijk een ondernemersplan te schrijven. Zonder een goed onderbouwd financieel plan kom je niet in aanmerking voor financiering.
  • Hoe maak ik een ondernemingsplan? Aan de hand van diverse gratis voorbeelden van ondernemingsplannen kun je zelf een ondernemersplan opstellen. Per hoofdstuk wordt uitgelegd hoe je een ondernemingsplan schrijft.
Created with Sketch.

Gratis tips voor ondernemers ontvangen?

Dat kan met de wekelijkse nieuwsbrief van IkGaStarten. Meld je gratis aan en start nóg sterker!
 

Ja ik wil die tips >

Created with Sketch.

Zakelijke rekening eerste 6 maanden gratis

Start nóg sterker in 2021 met een zakelijke rekening en krijg meer grip op je geldzaken.

 

Je zakelijke rekening is de eerste 6 maanden gratis inclusief pinpas, internetbankieren en een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. 

 

Bekijk je voordeel

 

Meld je aan

Haal alles uit de Startversterker. Bewaar artikelen, notities en checklists. Werk aan een ijzersterke start. In je eigen tempo, waar en wanneer jij wil.