marieke

Twee Nederlandse startups in de race voor miljoen

Onder de zesten genomineerden voor de eindstrijd van Get In The Ring, een wereldwijd startersevenement dat 14 november aanstaande plaatsvindt in Rotterdam en waar de zestien finalisten een investering tot een miljoen euro kunnen binnenhalen, bevinden zich twee Nederlandse startups. Het evenement wordt onder meer georganiseerd door de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Het gaat om de jonge bedrijven Innovader en Holland Haptics. Deze startups zijn uit ruim tweehonderd inzendingen geselecteerd en moeten het 14 november aanstaande opnemen tegen onder meer het Deense Graduateland en het Australische Watchado. Get in the Ring is de nieuwe naam; het evenement heette eerst Meet the Dragons.

Pitch

Het bedrijf Innovader heeft een techniek ontwikkeld waarmee video- en fotobestanden via de cloud onmiddellijk overzichtelijk kunnen worden weergegeven. Holland Haptics biedt de mogelijkheid om elkaar op afstand fysiek aan te raken. Deze startups moet samen met de veertien andere genomineerden tijdens de finale van hun voorstel pitchen ten overstaan van vier prominente investeerders.

Gepubliceerd op:
09-11-2012

Wat vind je van dit artikel?

x0
x1

Fijn dat je dit interessant vond. Wekelijks ondernemerstips ontvangen?

Lees meer

Een businessplan maken is de eerste stap naar een succesvolle start van jouw bedrijf. En het schrijven van een ondernemingsplan helpt je bij het aanvragen van financiering. Maar wat staat er in een businessplan?

bedrijfsplan promo
bedrijfsplan promo

Ondernemingsplan maken

Een goed ondernemersplan schrijven is de eerste stap naar een succesvolle start van jouw bedrijf. In een bedrijfsplan maak je jouw plannen concreet en breng je kansen en eventuele obstakels in kaart.

In de artikelen op deze pagina lees je alles over het maken van een businessplan. Hierbij komen ook de volgende tips van pas:

Meest gelezen op IkGaStarten:

Created with Sketch.

Gratis tips voor ondernemers ontvangen?

Dat kan met de wekelijkse nieuwsbrief van IkGaStarten. Meld je gratis aan en start nóg sterker!
 

Ja ik wil die tips >

Created with Sketch.

Maak een ijzersterke start

Ga aan de slag met de Startversterker. Een gratis tool voor startende ondernemers. 
 

  • tests, must-do's, tips en expert-inzichten
  • in je eigen tempo, waar en wanneer jij wil
  • houd bij hoe sterk je van start gaat​

Naar de Startversterker >

Goed bezig: ruim 5.044 ondernemers zijn al sterker gestart

Meld je aan

Haal alles uit de Startversterker. Bewaar artikelen, notities en checklists. Werk aan een ijzersterke start. In je eigen tempo, waar en wanneer jij wil.