Dit zijn de top 50 en wildcardwinnaars van TNE15

Dit zijn de top 50 en wildcardwinnaars van TNE15

De inschrijfperiode voor The Next Entrepreneur (TNE15) is sinds 13 oktober gesloten. Dat betekent dat deze ondernemerswedstrijd nu de volgende fase ingaat: eerder vandaag heeft de organisatie de top 50 én zeventien wildcardwinnaars bekendgemaakt op de website van The Next Entrepreneur.

Sinds de lancering van de TNE Award op 28 april hebben in totaal 553 (potentiële) ondernemers zich aangemeld voor TNE15. Uit deze groep ambitieuze starters is een selectie gemaakt van vijftig ondernemers die, samen met de zeventien deelnemers die van een lokale Rabobank-vestiging een wildcard hebben ontvangen, kans maken op de titel en bijbehorende geldprijs van 12.500 euro. 

Van 50 naar 4 kandidaten

De deelnemers die nog in de race zijn krijgen tot 28 oktober aanstaande de tijd om hun TNE-profielpagina te delen op social media en op deze manier zoveel mogelijk publieksstemmen te verzamelen. De kandidaat met de meeste stemmen zal worden beloond met de TNE publieksprijs: een online mediacampagne op MKB Servicedesk ter waarde van 3.000 euro en een financiële check van Rabobank.

Op 28 oktober wordt ook de top 4 bekendgemaakt die doorgaat naar de eindronde van The Next Entrepreneur 2015. Deze finalisten zullen worden geslecteerd door de jury van TNE15, die onder andere bestaat uit Leendert-Jan Visser (directeur MKB-Nederland), Laurens de Groot (Skycap, winnaar The Next Entrepreneur 2014) en Paul Dirken (directeur Bedrijven van Rabobank Nederland).

Waarom The Next Entrepreneur?

The Next Entrepreneur is een initiatief van MKB-Nederland en de Rabobank om startende ondernemers tijdens de beginfase te ondersteunen en hun kansen op succes te vergroten. TNE15 biedt (potentiële) starters inzicht in de belangrijkste ondernemersthema's, inspirerende praktijkcases en een stevig netwerk. 

Deze kandidaten zijn door!

Ben je benieuwd naar welke deelnemers nog steeds kans maken op de titel The Next Entrepreneur 2015? Op de TNE15-website kun je zien welke welke deelnemers door zijn naar de volgende ronde. Vergeet je niet te stemmen op jouw favoriet?

Gepubliceerd op:
13-10-2015

Wat vind je van dit artikel?

x1
x1

Fijn dat je dit interessant vond. Wekelijks ondernemerstips ontvangen?

Lees meer

Overige onderwerpen

Created with Sketch.

Gratis tips voor ondernemers ontvangen?

Dat kan met de wekelijkse nieuwsbrief van IkGaStarten. Meld je gratis aan en start nóg sterker!
 

Ja ik wil die tips >

Created with Sketch.

Maak een ijzersterke start

Ga aan de slag met de Startversterker. Een gratis tool voor startende ondernemers. 
 

  • tests, must-do's, tips en expert-inzichten
  • in je eigen tempo, waar en wanneer jij wil
  • houd bij hoe sterk je van start gaat​

Naar de Startversterker >

Goed bezig: ruim 6.485 ondernemers zijn al sterker gestart

Meld je aan

Haal alles uit de Startversterker. Bewaar artikelen, notities en checklists. Werk aan een ijzersterke start. In je eigen tempo, waar en wanneer jij wil.