FastTrack Tour van Startupbootcamp Fintech komt naar Utrecht

FastTrack Tour van Startupbootcamp Fintech komt naar Utrecht

Startupbootcamp, het wereldwijde acceleratorprogramma voor startende ondernemers in deze branche, komt op 24 mei naar Utrecht met haar FastTrack Tour. Richt jij je als startende ondernemer op technische innovaties en denk jij met jouw startup goud in handen te hebben? Meld je dan nu aan voor dit event en krijg waardevolle feedback en tips van FinTech experts.

FinTech staat voor ‘financiële technologie’. Deze Startupbootcamp dag in Utrecht, mede georganiseerd door Rabobank, is dan ook met name relevant voor Nederlandse startende ondernemers die zich met hun product of dienst richten op deze branche en graag willen sparren mer ervaren experts op dit gebied. 

Acceleratorprogramma in Londen

Jouw deelname geeft je bovendien de kans om te netwerken op internationaal niveau en kennis te maken met potentiële zakenpartners en investeerders. Tot slot maakt jouw startup ook kans om te worden geselecteerd en later in het jaar deel te nemen aan het drie maanden durende acceleratorprogramma in Londen.  

Geïnteresseerd?

Denk je dat jouw startup thuishoort in de beste FinTech ondernemingen van Europa? Schrijf je dan nu in voor de FastTrack Tour in Utrecht op 24 mei aanstaande. Klik hier voor meer informatie over het event of ga direct naar het online inschrijfformulier.

Gepubliceerd op:
23-08-2018

Wat vind je van dit artikel?

x2
x3

Fijn dat je dit interessant vond. Wekelijks ondernemerstips ontvangen?

Lees meer

Overige onderwerpen

Created with Sketch.

Gratis tips voor ondernemers ontvangen?

Dat kan met de wekelijkse nieuwsbrief van IkGaStarten. Meld je gratis aan en start nóg sterker!
 

Ja ik wil die tips >

Created with Sketch.

Maak een ijzersterke start

Ga aan de slag met de Startversterker. Een gratis tool voor startende ondernemers. 
 

  • tests, must-do's, tips en expert-inzichten
  • in je eigen tempo, waar en wanneer jij wil
  • houd bij hoe sterk je van start gaat​

Naar de Startversterker >

Goed bezig: ruim 6.485 ondernemers zijn al sterker gestart

Meld je aan

Haal alles uit de Startversterker. Bewaar artikelen, notities en checklists. Werk aan een ijzersterke start. In je eigen tempo, waar en wanneer jij wil.