Hoe werkt de agenda?

Hoe werkt de ondernemersagenda?

In de ondernemersagenda vind je allerlei events. Van gratis inloopmomenten bij de Rabobank tot praktische workshops en landelijke startersdagen. Nieuwe bijeenkomsten kunnen op ieder moment worden toegevoegd. Ben jij organisator? Op deze pagina leggen wij uit hoe je een nieuw event kunt aanmelden.

De agenda van IkGaStarten is een overzicht van allerlei evenementen die relevant zijn voor iemand net een bedrijf is gestart of dit nog wil gaan doen. Bij de Rabobank of elders. Denk aan een startersdag, seminar over financieren of een workshop over het maken van website.

Je kunt in de agenda zoeken op postcode en events vinden die binnenkort of bij jou in de buurt worden georganiseerd.

Event aanmelden

Aanmeldformulier agenda IkGaStartenNieuwe evenementen , contact- of inloopmomenten kun je aanmelden via dit online aanmeldformulier. Je kunt hierin ook de link naar de pagina van je evenement zetten. 

Terugkerend of meerdaags evenement? Vink 'herhalen' aan en specificeer op welke data je evenement plaatsvindt. 

Belangrijk: zorg ervoor dat je het formulier volledig invult en check altijd voor het insturen of de informatie klopt. Het toevoegen van beeldmateriaal is niet nodig.

Worden alle events geaccepteerd?

Niet alle evenementen komen in deze agenda. Naast lokale ondernemersevents van de Rabobank, plaatsen we voornamelijk relevante events van overkoepelende, onafhankelijke organisaties. Commerciële evenementen plaatsen we alleen in uitzonderlijke gevallen. Het is uiteindelijk een afweging van de redactie of een event geschikt is voor onze ondernemersagenda en de bezoekers van IkGaStarten (startende ondernemers).

Je krijgt geen bericht als de redactie besluit je evenement niet te plaatsen. Wel kun je natuurlijk een vraag stellen over de agenda aan de redactie

Wanneer is mijn event zichtbaar op de agenda?

Het is goed om te weten dat inschrijvingen altijd worden geaccordeerd door de redactie van IkGaStarten. Voordat een redacteur een aangemeld evenement publiceert, zal hij of zij de inhoud eerst nalopen op relevantie en eventuele fouten herstellen. Meestal is dit binnen enkele uren gebeurd, maar als je jouw netwerkbijeenkomst 's avonds of in het weekend aanmeldt, moet je er rekening mee houden dat dit mogelijk iets langer kan duren.

Gepubliceerd op:
08-11-2016

Wat vind je van dit artikel?

Fijn dat je dit interessant vond. Wekelijks ondernemerstips ontvangen?

Lees meer

Overige onderwerpen

Ontdek meer artikelen voor startende ondernemers.

Created with Sketch.

Gratis tips voor ondernemers ontvangen?

Dat kan met de wekelijkse nieuwsbrief van IkGaStarten. Meld je gratis aan en start nóg sterker!
 

Ja ik wil die tips >

Created with Sketch.

Zakelijke rekening eerste 6 maanden gratis

Start nóg sterker in 2021 met een zakelijke rekening en krijg meer grip op je geldzaken.

 

Je zakelijke rekening is de eerste 6 maanden gratis inclusief pinpas, internetbankieren en een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. 

 

Bekijk je voordeel

 

Meld je aan

Haal alles uit de Startversterker. Bewaar artikelen, notities en checklists. Werk aan een ijzersterke start. In je eigen tempo, waar en wanneer jij wil.