Hoe werkt de agenda?

Hoe werkt de ondernemersagenda?

In de ondernemersagenda vind je allerlei events. Van gratis inloopmomenten bij de Rabobank tot praktische workshops en landelijke startersdagen. Nieuwe bijeenkomsten kunnen op ieder moment worden toegevoegd. Ben jij organisator? Op deze pagina leggen wij uit hoe je een nieuw event kunt aanmelden.

De agenda van IkGaStarten is een overzicht van allerlei evenementen die relevant zijn voor iemand net een bedrijf is gestart of dit nog wil gaan doen. Bij de Rabobank of elders. Denk aan een startersdag, seminar over financieren of een workshop over het maken van website.

Je kunt in de agenda zoeken op postcode en events vinden die binnenkort of bij jou in de buurt worden georganiseerd.

Event aanmelden

Aanmeldformulier agenda IkGaStartenNieuwe evenementen , contact- of inloopmomenten kun je aanmelden via dit online aanmeldformulier. Je kunt hierin ook de link naar de pagina van je evenement zetten. 

Terugkerend of meerdaags evenement? Vink 'herhalen' aan en specificeer op welke data je evenement plaatsvindt. 

Belangrijk: zorg ervoor dat je het formulier volledig invult en check altijd voor het insturen of de informatie klopt. Het toevoegen van beeldmateriaal is niet nodig.

Worden alle events geaccepteerd?

Niet alle evenementen komen in deze agenda. Naast lokale ondernemersevents van de Rabobank, plaatsen we voornamelijk relevante events van overkoepelende, onafhankelijke organisaties. Commerciële evenementen plaatsen we alleen in uitzonderlijke gevallen. Het is uiteindelijk een afweging van de redactie of een event geschikt is voor onze ondernemersagenda en de bezoekers van IkGaStarten (startende ondernemers).

Je krijgt geen bericht als de redactie besluit je evenement niet te plaatsen. Wel kun je natuurlijk een vraag stellen over de agenda aan de redactie

Wanneer is mijn event zichtbaar op de agenda?

Het is goed om te weten dat inschrijvingen altijd worden geaccordeerd door de redactie van IkGaStarten. Voordat een redacteur een aangemeld evenement publiceert, zal hij of zij de inhoud eerst nalopen op relevantie en eventuele fouten herstellen. Meestal is dit binnen enkele uren gebeurd, maar als je jouw netwerkbijeenkomst 's avonds of in het weekend aanmeldt, moet je er rekening mee houden dat dit mogelijk iets langer kan duren.

Gepubliceerd op:
08-11-2016

Overige onderwerpen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief met handige tips.

Aan de slag met je plan?

voorbeeld ondernemingsplan

Op zoek naar voorbeelden voor jouw businessplan? Download hier gratis een voorbeelddocument, zodat je tijdens het schrijven van je ondernemersplan een goed voorbeeld bij de hand hebt.

Maak nu jouw ondernemingsplan

Gratis PDF's voor starters

Gratis whitepapers voor startende ondernemers

Alle informatie die je nodig hebt in één PDF: met deze whitepapers ga je goed voorbereid van start met je bedrijf:

 • Ondernemingsplan in 10 stappen
 • Bedenk de perfecte bedrijfsnaam
 • Bereken je uurtarief
 • Een administratie opzetten doe je zo
   

Download gratis PDF

Hoe zijn andere ondernemers gestart?

Startersverhalen Naif Care

In de rubriek Startersverhalen vertellen succesvolle ondernemers over de start van hun bedrijf. Hoe hebben zij het aangepakt?

Lees hun verhalen

Wat is IkGaStarten?

IkGaStarten is een online initiatief van de Rabobank, de bank voor startend Nederland. Bedoeld voor startende ondernemers én voor mensen die nu nog in loondienst zijn, maar overwegen om ook de sprong te wagen. Iedere dag plaatsen wij hier nuttige informatie en tips die het leven van de ondernemer makkelijker en leuker maken. Rabobank kan jou onder meer op weg helpen met een zakelijke rekening en relevante verzekeringen.

sluiten

Ondernemingsplan maken?

Ontvang gratis de PDF ‘Ondernemingsplan: de basis in 10 stappen’. Wij hebben het volgende voor je op een rij gezet:

 • Hoe maak je in 10 stappen een businessplan?
 • Uit welke onderdelen bestaat een financieel plan?
 • Welke handige tools kun je hierbij gebruiken?
   

Stuur mij de PDF

Je ontvangt de PDF binnen 5 minuten en kosteloos in je mailbox.