Startup Cinema in de regio Zwolle: ben jij erbij?

Startup Cinema in de regio Zwolle: ben jij erbij?

Het einde van de inspirerende Startup Cinema-events is in zicht. Op donderdag 26 januari vindt de laatste editie plaats in de Gasfabriek in Meppel.  Wil jij hierbij aanwezig zijn? Meld je dan nu gratis aan voor Startup Cinema: regio Zwolle.

Wat is Startup Cinema?

Als startende ondernemer valt er altijd wel iets te leren van de verhalen, lessen en blunders van andere ondernemers. Daarom organiseert de Rabobank Startup Cinema: een reeks gratis events met eerlijke en inspirerende verhalen van ondernemers over hun 'bumpy ride'.

Tijdens ieder Startup Cinema-evenement vertellen twee succesvolle ondernemers op het podium hun verhaal aan host Ronnie Overgoor. Achteraf is er natuurlijk ook gelegenheid om te netwerken met de andere aanwezigen.

Startup Cinema event

Startup Cinema: regio Zwolle

De voorlopig laatste editie van Startup Cinema vindt plaats op donderdag 26 januari in de Gasfabriek in Meppel, waar deze twee ondernemers hun vertaal zullen vertellen: 

Yillmaz Schoen – IQ-Media
Hij zag na vijftien jaar ondernemerschap in de internet- en mediasector een kans om iets disruptiefs neer te zetten en greep hem. De belofte van zijn Tradecast: iedereen kan een online televisiezender starten. De door Yillmaz ontwikkelde technologie heeft inmiddels de interesse gewekt van enkele grote partijen, het groeikapitaal is opgehaald en de weg naar wereldheerschappij ligt open. 

Bart-Jan Gardebroek – BJG Groep
Alles draait om hoe mensen samenwerken. Ook – of misschien wel juist – in 'harde' sectoren, zoals de bouw of techniek. Bart-Jan zet daar dan ook compromisloos op in als eigenaar van de BJG Groep, met bedrijven die stuk voor stuk sterk in de maatschappij zijn geworteld.  

Aanmelden

WIil jij erbij zijn op 26 januari? Grijp dan nu je kans en schrijf je nu in voor de editie in de regio Zwolle. Er is nog een aantal gratis kaarten beschikbaar.

Meld je gratis aan

Gepubliceerd op:
18-01-2017

Wat vind je van dit artikel?

x1
x0

Fijn dat je dit interessant vond. Wekelijks ondernemerstips ontvangen?

Lees meer

Overige onderwerpen

Created with Sketch.

Gratis tips voor ondernemers ontvangen?

Dat kan met de wekelijkse nieuwsbrief van IkGaStarten. Meld je gratis aan en start nóg sterker!
 

Ja ik wil die tips >

Created with Sketch.

Maak een ijzersterke start

Ga aan de slag met de Startversterker. Een gratis tool voor startende ondernemers. 
 

  • tests, must-do's, tips en expert-inzichten
  • in je eigen tempo, waar en wanneer jij wil
  • houd bij hoe sterk je van start gaat​

Naar de Startversterker >

Goed bezig: ruim 6.485 ondernemers zijn al sterker gestart

Meld je aan

Haal alles uit de Startversterker. Bewaar artikelen, notities en checklists. Werk aan een ijzersterke start. In je eigen tempo, waar en wanneer jij wil.