Op Tedx geïnspireerd event komt naar Utrecht

1 min  leestijd
9
Auteur: Marieke Leijnen

De gemeente Utrecht organiseert op 20 maart aanstaande in samenwerking met ondernemersorganisaties Zzp Agenda en ProZZPect het event Zzp Talks. De bijeenkomst is geïnspireerd op de Amerikaanse meerdaagse ondernemersconferentie Tedx, al zullen bij Zzp Talks straks alleen succesvolle en inspirerende zelfstandige professionals een podium krijgen.

Het is de bedoeling dat deze ZZP'ers in achttien minuten tijd een inspirerende presentatie geven over hun ondernemersprestaties. Welke succesvolle zelfstandige professionals de organisatoren hiervoor gaan uitnodigen, is nog niet bekendgemaakt. "Geen zware theoretische kost, maar toegankelijke verhalen", belooft de organisatie die er graag een terugkerend ondernemersevenement van zou willen maken.

Lees het oorspronkelijke bericht op NUzakelijk. Bekijk hieronder een voorbeeld van zo'n leerzame en inspirerende TED-talk:

Meer over zzp

Meer over zzp
ZZP rekening

Breng je financiële administratie op orde voor 2023

Makkelijk onderscheid maken tussen privé en zakelijke uitgaven? Met de Rabo ZZP rekening start je laagdrempelig met weinig kosten: je betaalt alleen voor wat je gebruikt.

Sluiten