Lees hoe je de juiste verkoopprijs berekent, en hoe je je eigen kledinglijn start. We zetten de aftrekposten voor zzp'ers op een rij, én we laten je kennismaken met onze btw-calculator.
 
IkGaStarten powered by Rabobank
 

Hey starter!

 

Altijd al gedroomd van je kledinglijn? Wij leggen uit hoe je die droom laat uitkomen, én welke prijs je vervolgens het beste kunt vragen. Ook deze week geven we ambitieuze ondernemers een kickstart, met in deze nieuwsbrief:

 

 

Maak jij al gebruik van aftrekposten? Check of jij als startende ondernemer gebruik kunt maken van deze handige fiscale voordelen. Dan betaal je namelijk minder belasting.
 
  9 min
 

De prijsbepaling is een van de belangrijkste onderdelen van het ondernemen. Bij het leveren van diensten is dat het uurtarief en bij de verkoop van een product is dit de prijs die de consument betaalt per artikel. Hoe kun je de verkoopprijs berekenen?

Lees meer
 
  8 min
Ondernemingsplan  

Net gestart en je geldzaken regelen? Bij Rabobank is je zakelijke rekening de eerste 6 maanden gratis!

Handig bij het maken van offertes, facturen en aangifte doen: de btw-calculator van IkGaStarten. Mét veel extra links en informatie over btw berekenen voor ondernemers. 

Lees meer
 
  1 min
"Wees niet bang om te falen. Je hoeft het maar één keer bij het juiste eind te hebben." - Drew Houston (oprichter Dropbox). En nog 44 andere, inspirerende quotes.
Lees meer
 
  9 min
 
Trek jij de stoute schoenen aan?

Doe de StouteSchoenenCheck en ontdek: onderneem jij écht met lef? Na 5 vragen ontvang je persoonlijk advies over hoe jij een sterke start maakt met je nieuwe bedrijf!

in   fb