StouteSchoenenCheck
StouteSchoenenCheck

Stouteschoenencheck

Doe regelmatig de StouteSchoenenCheck. Beantwoord 5 vragen en ontdek: onderneem jij écht met lef? Aan deze tool zijn geen kosten verbonden.

Alsjeblieft, hieronder staat jouw persoonlijke uitslag, vol tips en links. Kies onderaan 'Mail naar jezelf' om later alles nog eens te lezen.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Hoe vaak denk je de laatste tijd na over nieuwe producten of innovaties?

Acquisitie door cold calling….

Zou jij je elevator pitch echt doen als je ineens met je droomklant in een lift stond?

Stouteschoenen-opdracht: deze week stuur je een mail naar een ondernemer die je mateloos bewondert en vragen of hij of zij een keer koffie wil drinken.

Risico’s als arbeidsongeschiktheid….

De stoute schoenen kunnen bij jou niet uit, al zou je willen. Jij zoekt naar uitdaging, groei en vrijheid. Pitchen, koude acquisitie of netwerken? No problem. Ondernemen met lef zit in je bloed. Als je die mindset combineert met een solide basis, dan ga je voor goud.

De stoute schoenen moet je soms even bewust uit de kast halen. Waarom ben je ook alweer gaan ondernemen? Hoe blijf je fris en met lef ondernemen? Gelukkig is dat meer een kwestie van focus dan durf, want als het moet, ga je recht op je doel af.

De stoute schoenen staan bij jou soms te verstoffen in de kast. En het klinkt tegenstrijdig, maar je loopt als ondernemer grote risico’s als je geen risico’s neemt. 33% van de ondernemers stopt binnen vijf jaar. Wil je bij de 67% horen? Dan is het belangrijk dat je zaken als acquisitie en innovatie niet uit de weg gaat.