Welke verzekeringen zouden weleens onmisbaar kunnen zijn voor jou als ondernemer, en hoe zit het eigenlijk met het urencriterium in 2023? Hoe zoek je een btw-nummer op, en...
 
IkGaStarten powered by Rabobank
 

Hey starter!

 

Het nieuwe jaar is officieel begonnen, en wij praten je bij over alles dat je als ondernemer moet weten om zelfverzekerd aan de slag te gaan. In deze nieuwsbrief:
 

Als je voldoet aan het urencriterium kom je in aanmerking voor aantrekkelijke aftrekposten. In 2021 is deze regeling tijdelijk aangepast vanwege de coronacrisis. Maar hoe zit met het urencriterium in 2023?

 
  6 min
 
Welke verzekeringen heb jij als ondernemer écht nodig tegen specifieke risico's? In dit overzicht zetten we de belangrijkste verzekeringen voor zzp'ers op een rij.
Lees meer
 
  7 min

Een btw-nummer opzoeken van klanten doe je om te controleren of je zakendoet met een betrouwbaar bedrijf. Lees hoe je een btw-nummer opzoekt 🔎

Lees meer
 
  6 min
Ondernemingsplan  

Met Rabo Betaalverzoek krijg je drie keer sneller je geld. Via een link op je factuur, een QR-code of je boekhoudpakket!

Is een klant niet tevreden over jouw product of dienst? Met dit stappenplan win je het vertrouwen terug.
Lees meer
 
  6 min
 
Welke bedrijfsnaam past bij jou?

Sommigen vinden het een hels karwei, terwijl het voor anderen het leukste onderdeel van ondernemen is: het kiezen van je bedrijfsnaam. We helpen je hier dan ook graag bij door middel van deze handige tips.

in   fb