Welkom op de nieuwe website van IkGaStarten!

Bijgewerkt op 17 november 2021
3 min  leestijd
555
Auteur: Evelien Mulder
IkGaStarten bestaat 12 jaar en is vernieuwd

IkGaStarten bestaat 12 jaar en is vernieuwd! We vieren deze maand het 12-jarig bestaan van IkGaStarten met een vernieuwde website. De afgelopen maanden hebben we hard gewerkt aan nieuwe functionaliteiten en een nieuw design, zodat we startende ondernemers en zzp’ers nog beter kunnen helpen bij de start van hun bedrijf.

Wat is er nieuw?

Stappenplan voor startende ondernemers

We hebben een nieuw stappenplan voor startende ondernemers ontworpen, waarmee je ervoor kunt zorgen dat je niets over het hoofd ziet bij de start. Aan de hand van vijf fases loodsen we je van een businessidee naar een serieus bedrijf. Van het oriënteren naar wat er mogelijk is, tot het toetsen en bijsturen van je uitgevoerde plannen. 

Per fase bespreken we niet alleen de aandachtspunten en valkuilen, maar geven we je ook concrete handvatten. Bijvoorbeeld adviezen voor het schrijven van een ondernemingsplan of het doen van de belasting- en btw-aangifte. Met verwijzingen naar specifieke artikelen over een onderwerp bieden we je tijdens de start van je onderneming in iedere fase de belangrijkste tips & tricks. 

Naar het stappenplan!

Nieuw design

Wat je waarschijnlijk verder direct opvalt is het nieuwe design, dat een frisse, kleurrijke uitstraling geeft. Belangrijker voor startende ondernemers: de website is nog overzichtelijker, de zoekfunctie is uitgebreid en je kunt nu per thema makkelijk de voor jou belangrijke onderwerpen zoeken. We maken dossiers over relevante thema’s, zoals corona en de wet DBA, zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen. 

Het nieuwe IkGaStarten is zo ontwikkeld dat de website altijd goed functioneert, op ieder apparaat - van smartphone tot tablet en desktop.

Interactieve artikelen

De artikelen worden daarnaast steeds interactiever. Niet alleen met foto’s, handige afvinklijstjes, prikkelende vragen en video’s, maar je kunt nu ook in een aantal artikelen online aantekeningen maken. En aan de hand van vragenlijsten en testen ontvang je persoonlijk advies. Ook kun je bij interactieve artikelen de antwoorden en resultaten naar jezelf mailen, zodat je dit gelijk digitaal kunt bewaren. 

  • Doe bijvoorbeeld eens de StouteSchoenenCheck om te ontdekken of je met lef onderneemt.
  • Moeite om je dromen en doelstellingen goed onder woorden te brengen? Oefen dan met het artikel ‘Ambitie op een bierviltje’ en scherp je ambitie én pitch aan.

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Wil je wekelijks op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en relevante tips voor startende ondernemers ontvangen? Meld je dan hier aan voor de IkGaStarten-nieuwsbrief.

Wat vind jij van het nieuwe IkGaStarten?

Wij zijn natuurlijk benieuwd naar jouw mening. Kijk rustig rond op de website en laat vooral weten wat je goed vindt aan IkGaStarten, of wat er beter kan. Feedback is altijd welkom! Dat helpt ons weer om jou beter te helpen met een sterke start van je bedrijf. Laat een reactie achter op LinkedIn of Facebook.

Overzicht whitepapers IkGaStarten

Starten? Wij helpen je graag

Hulp nodig bij je businessplan, het bedenken van een bedrijfsnaam, je uurtarief of het opzetten van een administratie? Lees dan onze whitepapers.

Download gratis PDF's

Meer over overig

Meer over overig
ZZP rekening

Breng je financiële administratie op orde voor 2024

Makkelijk onderscheid maken tussen privé en zakelijke uitgaven? Met de Rabo ZZP rekening start je laagdrempelig met weinig kosten: je betaalt alleen voor wat je gebruikt.

Sluiten