marieke

'Google Offers komt naar de Benelux'

Google Offers, de handige functionaliteit van de zoekmachinegigant waar winkeliers online koopjes en andere interessante aanbiedingen kunnen promoten, zal in alle waarschijnlijkheid op korte termijn ook beschikbaar zijn in de Benelux (Nederland en België). De internetdienst is te vergelijken met bijvoorbeeld die van Groupon of Scoupy.

Google heeft webpagina's met Nederlandstalige handleidingen voor 'Google Aanbiedingen' online gezet. Ook de Nederlandstalige app kan inmiddels worden gedownload. Desalniettemin wilde de zoekmachinegigant eerder deze week nog niet bevestigen dat Google Offers daadwerkelijk binnenkort ook beschikbaar zal zijn in Nederland.

Online aanbiedingen

Het idee achter Google Offers komt sterk overeen met dat van andere beschikbare aanbieders in deze regio, waaronder Groupon. Winkeliers kunnen online een aanbieding plaatsen die een etmaal lang geldig blijft. Een belangrijk verschil is dat bij Groupon een aanbieding kan worden geannuleerd als het aantal inschrijvingen onder een vooraf ingesteld minimum blijft. Bij Google Offers moet het aanbod altijd worden geleverd tegen de vooraf bepaalde korting.

Gepubliceerd op:
25-07-2013

Wat vind je van dit artikel?

x0
x0

Fijn dat je dit interessant vond. Wekelijks ondernemerstips ontvangen?

Lees meer

Bedrijfsmiddelen

Afhankelijk van de sector waarin je gaat starten, moet je als startende ondernemer vaak rekening houden met het investeren in een of meer bedrijfsmiddelen, zoals een bestelbusje of nieuwe computer.

Het goede nieuws is dat je dit soort investeringen kunt aftrekken van de belasting. Hieronder lees je bijvoorbeeld meer over:

Created with Sketch.

Gratis tips voor ondernemers ontvangen?

Dat kan met de wekelijkse nieuwsbrief van IkGaStarten. Meld je gratis aan en start nóg sterker!
 

Ja ik wil die tips >

Created with Sketch.

Maak een ijzersterke start

Ga aan de slag met de Startversterker. Een gratis tool voor startende ondernemers. 
 

  • tests, must-do's, tips en expert-inzichten
  • in je eigen tempo, waar en wanneer jij wil
  • houd bij hoe sterk je van start gaat​

Naar de Startversterker >

Goed bezig: ruim 5.613 ondernemers zijn al sterker gestart

Meld je aan

Haal alles uit de Startversterker. Bewaar artikelen, notities en checklists. Werk aan een ijzersterke start. In je eigen tempo, waar en wanneer jij wil.