7 apps die je leven makkelijker maken | home

7 apps die je leven makkelijker maken

Vivianne Bendermacher is oprichter van het platform Techionista en tech-expert van RTL Boulevard. Welke apps en andere technologische snufjes kunnen volgens haar het leven als ondernemer een stuk eenvoudiger maken? Hieronder hebben wij haar favoriete apps voor je op een rijtje gezet.

Let op: Dit artikel is verouderd. Er staat een up-to-date artikel voor je klaar met handige apps.

Naar het up-to-date artikel

App #1: TextExpander

Vivianne: "Met deze tool hoef je nooit meer twee keer dezelfde boodschap te typen. Je kunt allerlei standaardboodschappen of e-mailantwoorden instellen die je door het typen van één enkel commando kunt oproepen en versturen."
-> Download hier de app voor Android en iOS.

App #2: Pocket

"Pocket is een ontzettend handige browserextensie waarin je interessante artikelen of websites even kunt parkeren. Vanuit Pocket kun je het dan later lezen óf met andere mensen delen."
-> Download hier de app voor Android en iOS.

App #3: IFTTT

"Mijn favoriete app wanneer het neerkomt op nooit meer twee keer hetzelfde doen. Met IFTTT, een afkorting voor if this, then that, kun je op een slimme manier tools en handelingen koppelen. Zo kun je bijvoorbeeld instellen dat wanneer je een tweet liket, deze ook gelijk in Pocket komt. Want ik like die tweet waarschijnlijk, omdat ie verwijst naar een artikel dat ik later wil lezen."
-> Download hier de app voor Android en iOS.

App #4: Sanebox

"Speciaal voor mensen zoals ik die last hebben van een chronisch ontplofte mailbox. Met Sanebox kun je bijvoorbeeld aangeven dat je een bepaalde afzender heel belangrijk vindt, zodat de mail van die persoon altijd bovenaan komt te staan. Of je krijgt mail die je wel wilt beantwoorden, maar daar nu even geen tijd voor hebt. Je kunt dan instellen dat je later een notificatie krijgt die je daaraan herinnert."
-> Lees meer over Sanebox.

App #5: Amy Ingram

"Iedereen heeft een personal assistent met deze bijzonder slimme, Engelstalige, mailbot. Hoe het werkt: je stuurt een mail aan degene waarmee je wilt afspreken met het e-mailadres van Amy, amy@x.ai, op cc. Zij snapt dan dat wat de bedoeling is van je mail, waarin je schrijft dat je ergens deze week met deze persoon wilt afspreken in een restaurant. Amy neemt vervolgens de hele conversatie over en plant ook de afspraak voor je in."
-> Maak kennis met ‘Amy’ op haar website.

App #6: Lumo Back

"Ondernemers werken steeds vaker op flexwerkplekken, waarbij een goede bureaustoel meer dan eens ontbreekt. Lumo Back heeft daar een simpele oplossing voor. De band om je rug geeft je namelijk aan of je zithouding wel gezond is. Zodra je verkeerd zit, krijg je een seintje en kun jij je zithouding aanpassen. Zet techniek voor je aan het werk, daar word je een gezonder mens van!"
-> Download hier de app voor Android.

App #7: RescueTime

"Besteed je wel jouw tijd aan dingen waar jij tijd aan wilde besteden? Met een timemanagement app als RescueTime kun je precies in de gaten houden waaraan je tijd opgaat of waaraan je overmatig veel tijd hebt besteed. Zodat je het morgen anders kunt doen of juist niet meer doet."
-> Download hier de app voor Android.

Tips van de redactie

9 social media-tools die onmisbaar zijn in 2016
5 handige SEO-tools om online zoekresultaten te monitoren
6 inspirerende social media-campagnes die viral gingen
17 gouden social media-tools voor ondernemers

Bijgewerkt op: 22-01-2019

Wat vind je van dit artikel?

x2
x4

Fijn dat je dit interessant vond. Wekelijks ondernemerstips ontvangen?

Lees meer

Overige onderwerpen

Ontdek meer artikelen voor startende ondernemers.

Created with Sketch.

Gratis tips voor ondernemers ontvangen?

Dat kan met de wekelijkse nieuwsbrief van IkGaStarten. Meld je gratis aan en start nóg sterker!
 

Ja ik wil die tips >

Created with Sketch.

Maak een ijzersterke start

Ga aan de slag met de Startversterker. Een gratis tool voor startende ondernemers. 
 

  • tests, must-do's, tips en expert-inzichten
  • in je eigen tempo, waar en wanneer jij wil
  • houd bij hoe sterk je van start gaat​

Naar de Startversterker >

Goed bezig: ruim 7.610 ondernemers zijn al sterker gestart

Meld je aan

Haal alles uit de Startversterker. Bewaar artikelen, notities en checklists. Werk aan een ijzersterke start. In je eigen tempo, waar en wanneer jij wil.