Kleertjes.com is beste startende onderneming

Bijgewerkt op 08 maart 2023
1 min  leestijd
138
Image
Website kleertjes.com

Claudia Willemsen van de kinderkledingswebsite Kleertjes.com is gekozen tot beste startende ondernemer van Nederland. De Doetinchemse begon een online winkel in baby- en kinderkleding en boekte daarmee direct al veel succes.

De verkiezing van de beste startende ondernemer van Nederland is onderdeel van de strijd om de Ondernemer van het Jaar, die door accountantsbureau Ernst & Young jaarlijks in diverse landen wordt uitgeschreven. Tot Ondernemer van het Jaar 2009 is Hans Smit van ApotheekZorg BV verkozen.

Smit werd door de jury geprezen als 'de architect van een gezonde onderneming van nu en in de toekomst door het leveren van een personal touch'. De winnaar ontving de prijs uit handen van staatssecretaris Jan Kees de Jager van Financiën.
De beste starter van Nederland, Claudia Willemsen, werd door de jury vooral geprezen voor haar 'geen woorden, maar daden-mentaliteit'. 

Heeft u ook een 'geen woorden, maar daden-mentaliteit', check dan hier of u geschikt bent om ondernemer of ZZP'er te worden.
 

Meer over eigen website

Meer over eigen website

Andere thema's

Bedrijf starten Gratis whitepapers Zzp Mijn branche Ondernemingsplan Financiën Belasting Marketing en verkoop Verzekeren Startersverhalen Overig
Ondernemingsplan

Gratis ondernemingsplan voorbeelden!

Kun je wel wat hulp gebruiken bij het maken van je ondernemingsplan? Download gratis de voorbeeld ondernemingsplannen, ieder gericht op een bepaalde branche. Zo ga jij sterker van start!

Sluiten