Video: Ronnie Overgoor nodigt je uit voor Startup Cinema

Video: Ronnie Overgoor nodigt je uit voor Startup Cinema

Tijdens Startup Cinema, een gratis reeks events die de Rabobank dit najaar organiseert, kom je erachter hoe ervaren ondernemers het in hun beginjaren hebben aangepakt en welke lessen zij hebben geleerd. Nieuwsgierig? In deze teaservideo legt Ronnie Overgoor, het gezicht van Startup Cinema, uit waarom jij Startup Cinema absoluut niet mag missen. 

Als startende ondernemer valt er altijd wel iets te leren van de verhalen, lessen en blunders van andere ondernemers. Daarom organiseert de Rabobank in uiteenlopende steden Startup Cinema.

Dit zijn inspirerende events waar succesvolle ondernemers, onder wie Wouter Staal (Yoghurt Barn) en Mark Vletter (Voys), via live video's en interviews open en eerlijk vertellen over hun 'bumpy ride'. En - ook leuk om te weten - jij kunt er gratis naartoe!

Presentator Ronnie over Startup Cinema

Nog steeds niet helemaal ervan overtuigd dat Startup Cinema hét startersevent van het jaar is waarvoor je direct gratis kaarten wilt bestellen? Bekijk dan hieronder deze teaser en laat je alsnog overtuigen door presentator Ronnie Overgoor.

Meer informatie

Kijk op ikgastarten.nl/startupcinema om je gratis aan te melden voor een Startup Cinema bij jou in de buurt. In dit artikel vind je meer achtergrondinformatie en kun je direct kaarten bestellen voor het event van jouw keuze. Tot slot vind je hier een actuele lijst met alle sprekers, data en locaties van Startup Cinema.

Gepubliceerd op:
11-10-2016

Wat vind je van dit artikel?

x0
x3

Fijn dat je dit interessant vond. Wekelijks ondernemerstips ontvangen?

Created with Sketch.

Gratis tips voor ondernemers ontvangen?

Dat kan met de wekelijkse nieuwsbrief van IkGaStarten. Meld je gratis aan en start nóg sterker!
 

Ja ik wil die tips >

Created with Sketch.

Maak een ijzersterke start

Ga aan de slag met de Startversterker. Een gratis tool voor startende ondernemers. 
 

  • tests, must-do's, tips en expert-inzichten
  • in je eigen tempo, waar en wanneer jij wil
  • houd bij hoe sterk je van start gaat​

Naar de Startversterker >

Goed bezig: ruim 6.485 ondernemers zijn al sterker gestart

Meld je aan

Haal alles uit de Startversterker. Bewaar artikelen, notities en checklists. Werk aan een ijzersterke start. In je eigen tempo, waar en wanneer jij wil.